Oamenii isi impun sa fie cinstiti, corecti, sa respecte legile si se grabesc sa afirme ca nu vor ajunge niciodata in justitie, dar uneori lucrurile scapa de sub control sau ilegalitatile se comit din nestiinta.
Poti incalca legile unei tari fiindca la tine nu este considerata o infractiune sa iti saruti sotia sau iubita pe strada, de exemplu. Pentru asta sunt tari ale lumii care te trimit in arest.
Mai sunt si accidentele, iminente prin definitie si am subliniat asta cu riscul unei exprimari pleonastice.
Lovesti un om pe strada, care a circulat printr-un loc nepermis si ajungi in fata justitiei. Intr-un orasel de provincie, un om a murit fiindca simtindu-se rau s-a sprijinit pe o masina, dar soferul nu a observant, a plecat de pe loc, iar el a cazut si s-a lovit cu capul de o bordura. A avut loc un proces care s-a intins pe o perioada mare de timp, fiindca rudele decedatului considerau soferul vinovat, in timp ce acesta spunea ca pe fondul neatentiei si oboselii nu a vazut omul sprijinit de masina.
Niciodata sa nu spui: “Niciodata!”, iar daca te afli in Israel si ai probleme de acest tip, apeleaza la cel mai bun avocat juridic Israel, profesionist cu multa experienta si cu multe functii importante la activ, sarcini de serviciu de care s-a achitat mereu la superlativ.
Samy Ilie isi apara conationalii cu intreaga sa pricepere de persoana care a avut in subordine o echipa de procurori si care a asigurat timp de mai multe decenii securitatea oamenilor in regiunea in care locuieste.
Il recomanda cazurile civile si penale pe care le-a rezolvat, gratierile pe care le-a obtinut si numeroasele cautiuni.
Datorita lui, multi romani au fost eliberati din arest, si-au redobandit permisele de conducere, au devenit cetateni israelieni cu drepturi egale cu ale celor nascuti in acesta tara si au infiintat firme, companii sau si-au deschis magazine cu produse traditionale.
Samy Ilie este usor de contactat si disponibil, cu toate ca este un specialist foarte bun. Te poti adresa telefonic sau poti solicita consultanta completand formularul online sau scriind un e-mail.
Ii poti spune totul si intelege fiindca vorbiti in romana. 99 % dintre romanii care au apelat la ajutorul sau s-au declarat in totalitate satisfacuti de apararea avocatului. Iata cateva dintre evaluarile clientilor sai: “Samy Ilie este un avocat excelent, dar dovedeste si o omenie iesita din comun. S-a comportat cu mine ca si cum as fi facut parte din familie si mi-a rezolvat cazul intr-un timp record fiindca daca nu obtineam viza legala de sedere riscam multe pedepse, pentru mine cea mai grava fiind expulzarea si interdictia de a mai intra in Israel.” (V.P)
“Problemele juridice au aparut fiindca am fost inselat de firme din acesta tara care mi-au dat in schimbul marfurilor cecuri fara acoperire, pe care le-am dat mai departe, fara sa stiu. Toate dovezile in apararea mea au fost stranse cu responsabilitate de catre Samy Ilie. El a condus procesul in asa fel, incat a demonstrat foarte repede nevinovatia mea. Acum ii trimit felicitari cu ocazia tuturor sarbatorilor. In cazul in care vor mai fi probleme, voi apela numai si numai la el.” (N.M)

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *