Naveta bere produsa si vanduta de magazinul online Schoellerallibert.com usureaza si securizeaza manipularea sticlelor de bere oriunde. Am vazut multi cumparatori ducand in brate 5-6 sticle de bere si ramanand fara niciuna si m-am gandit in cat timp s-ar putea oare incarca un camion cu bere care sa plece catre supermarket si cu cate pierderi.
Ma bucur ca a fost descoperita naveta bere din plastic, usoara, rezistenta, lejer manipulabila si mai ales diversificata. Exista navete bere pentru numere variate de sticle, de culori diferite si avand insemne diferite. Uneori pe acestea sunt inscriptionate numele brandului si simbolurile acestuia.
Fie ca sunt incarcate cu motostivuitoarele sau manual, navetele parca zboara fiind foarte usoare si marfa este transportata in siguranta. Mi-ar placea ca berea sa poata fi cumparata cu naveta cu tot, sa o pot folosi in gospodarie. Desi poarta denumirea de naveta bere, utilitatea ei este universala.
In mod cert ca vanzatorii ar avea de castigat, daca ar decide sa vanda bautura cu navete cu tot din mai multe puncte de vedere. In primul rand ar putea fi asezate mai bine, oriunde ar fi transportate: in portbajalul masinii, in pivnita, pe poiana, cand se merge la picnic.
In al doilea rand da o impresie foarte buna cel care vine cu naveta de bere, decat cel care aduce numai cate sticle bea el si ai sai.
Nu in ultimul rand, intr-o naveta de bere se pot pune borcanele mici de conserve, iar la un cutremur, acestea nu cad unul peste celalalt sa se faca bucati.
Eu sunt o devoratoare de ambalaje de plastic: lazi de diferite dimensiuni, navete de bere, fiindca si in sticlele de bere pun compot, iar in lazi, mere, pere, cartofi si ceapa pe care nu o pot face funii.
Toate aceste ambalaje aduse pe piata din Romania de Schoellerallibert.com au durata mare de viata si raman la fel de frumoase, daca nu sunt trantite si sunt spalate. Orice calitate ai avea, de fabricat de bere sau de distribuitor, nu uita ca ai nevoie de navete de buna calitate si fa-ti un stoc cu aceste ambalaje!
Sa zicem ca fabricantul iti trimite berea cu navete cu tot, dar ideal ar fi sa le pui in camion si sa i le trimiti inapoi sa le umple din nou.
Navetele de bere trebuie sa ruleze permanent, se interzice stationarea lor. Asa cum pe piata alimentara au aparut caserolele din plastic, unele dintre cele mai utile ambalaje, mi-a placea sa vad intr-o zi si cofrag de oua din plastic, fiindca stim foarte bine cat de sensibil este cartonul la umezeala si la socuri.
Producatorul de ambalaje din plastic prezentat mai sus personalizeza navetele de bere si este deschis proiectelor si ideilor clientilor.
Nimeni nu mai produce ladite reprezentative pentru o anumita fabrica de bere sau logistica pentru lichide. Aici am gasit si containerele din plastic pentru oua lichide.
Rar se intampla sa se sparga, sa se rupa sau sa se taie plasticul, de aceea este preferabil tuturor celorlalte ambalaje. Nu uitati sa va faceti provizii de navete bere plastic fiindca vara vanzarile la bere ating cote maxime!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *