In urma cu un an parintii mei au luat o decizie importanta, au vandut apartamentul unde locuiau de 40 de ani si s-au mutat intr-o casuta inafara orasului. Asta isi dorea tata de multi ani, pana acum un an nu a avut ocazia sa-si indeplineasca acest vis.

A aflat de la un prieten ca cineva vinde casuta construita recent si a inceput sa-i vorbeasca mamei numai de acest lucru pana cand mama a cedat si a fost de acord sa faca acest pas important in viata lor.

Cand mi-au spus vestea, m-am suparat foarte rau pentru ca nu ma vedeam sa ma duc sa-mi vizitez parintii la tara. Mi se parea departe, desi erau doar 25 de km de oras. Cu timpul m-am obisnuit cu ideea si pentru, ca am vazut cat de fericiti sunt mama si tata in noua lor locuinta.

De curand a fost ziua de nastere a lui tata. Multa vreme nu am stiut ce cadou sa-i iau. Venirea primaverii m-a ajutat pentru ca tata a inceput sa aranjeze gradina. Intr-o zi cand m-am dus la ei, l-am gasit pe tata chinuise sa taie iarba in gradina, atunci mi-a picat fisa ce cadou sa-i cumpar lui tata.

Mi-am adus aminte ca am vazut tot la o ruda ce sta la casa ca isi lucreaza gradina cu un motocositor. Imediat am sunat pe aceasta ruda sa-mi spuna de unde sa iau un motocositor de calitate.

Aceste motocositoare sunt utilaje rapide si eficiente care pot ajuta oamenii in activitatile de gradinarit obtinand rezultate bune intr-un timp scurt indiferent ca este vorba despre iarba mare sau mai mica.

Nu s-a asteptat tata la un asemenea cadou, nici nu a indraznit sa viseze sa-i cumpar eu un motocositor vreodata, mai ales ca nu am fost de acord cu mutarea la casa. M-am bucurat foarte mult reactia lui tata la cadou. Parintii mei sunt foarte importanti pentru mine si conteaza mult pentru mine ca ei sa fie fericiti acum la batranete.

Acum dupa un an cred ca au luat decizia cea buna in cea ce priveste mutarea la casa inafara orasului. Chiar si eu ma simt excelent acolo, revin inapoi in oras la viata mea plina de energie pozitiva.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *