De cativa ani buni fratele meu lucreaza in strainatate. A refuzat sa mai munceasca in tara pe un salariu de mizerie cu care ai posibilitate doar sa supravietuiesti fara sa mai poti sa faci si alte lucruri in viata. Fratele e o persoana ambitioasa care doreste sa-si indeplineasca visurile cu orice pret.

Anul trecut s-a casatorit cu fata visurilor sale. Imediat dupa nunta au plecat amandoi la munca in Italia. Vroiau foarte mult sa stranga bani pentru cumpararea unui apartament. Fratele mai avea ceva bani adunati. Anul asta au mai reusit sa mai adauge o suma suficienta pentru a lua un apartament.

M-au rugat pe mine sa -i ajut sa-si indeplineasca acest vis. Acum o luna le-am gasit apartamentul mult dorit. Bineinteles ca nu am facut nimic fara a-i consulta pe ei, sunt banii lor, apartamentul lor.

Dupa finalizarea cumpararii, fratele si sotia sa a venit cu ideea sa mobilizeze apartamentul pentru a putea fi dat in chirie. Tot mie mi-a revenit misiunea sa caut mobila cea mai potrivita, doream sa fie ceva de calitate, dar in acelasi timp si eleganta. Mobila pentru camere si baie am gasit-o usor. Cea de bucatarie s-a lasat greu de gasit pentru am dorit ceva mai special. E foarte important ca un apartament sa aiba bucataria asa cum trebuie. O persoana care doreste sa stea in locuinta ta, se uita intotdeauna mai intai cum arata bucataria. Din acest motiv am fost foarte atenta ce mobila iau pentru aceasta parte din apartament.

Dupa ce am cautat singura zile bune mobila mult dorita si nu am gasit nimic pe placul meu, am apelat la un prieten foarte bun care lucreaza in domeniu. Eram sigura ca imi va sugera idei bune de unde sa cumpar mobila. Amicul m-a sfatuit sa intru pe un site unde voi vedea mobilier bucatarie de buna calitate la cele mai bune preturi. L-am ascultat pe prietenul meu, am avut incredere in el pentru ca il cunosc bine si stiu ca e o persoana care stie ce vorbeste cand vine vorba de mobila.

Am intrat imediat pe site-ul recomandat de amicul meu si mi-a placut ceea ce am vazut. I-am pus si pe fratele si sotia lui sa se uite la ofertele de mobilier de bucatarie de pe site. Si ei au fost incantati de ceea ce au vazut, m-au pus imediat sa dau comanda de mobila de bucatarie. Le-am executat ordinul, am cumparat mobilierul de bucatarie mult dorit. In sfarsit apartamentul era complet mobilat si putea fi dat in chirie.

Normal ca tot pe umerii mei a cazut misiunea sa caut un chirias bun care sa stie sa aprecieze bunurile pe care le are locuinta.

Norocul a fost de partea mea, a trebuit sa dau doar un anunt pe internet, m-a cautat imediat un baiat de 35 de ani care si-a gasit de curand un loc de munca in Brasov si nu avea unde sa stea. Mi-a inspirat incredere acest tanar, i-am dat apartamentul in chirie. Sper sa nu ma insel in privinta lui.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *