Astazi am avut parte de o surpriza placuta. M-a vizitat o verisoara cu care m-am inteles mereu bine. Ea a locuit multi ani la Londra. De curand s-a mutat inapoi in tara la Brasov unde stau si eu. Azi mi-a zis ca si-a cumparat un apartament pe care a trebuit sa-l renoveze din temelii. A durat ceva timp, dar renovarea a iesit exact cum a dorit ea. Precum o cunosc eu, imi dau seama ca va fi o locuinta superba care te va uimi cand ii vei trece pragul prima oara.
Verisoara mea era nemultumita ca nu gaseste mobila de dormitor pe gustul ei. Cand mi-a spus asta, am inceput sa rad pentru ca chiar inainte sa vina la mine, am vorbit cu o prietena despre site-ul Mobila-Ghencea.ro care are domeniu de activitate mobila pentru dormitoare, living, bucatarie, hol, terase etc.
Mi-am propus sa-mi strang bani sa-mi schimb si eu mobila de dormitor. Acest site, Mobila-Ghencea.ro, are o mobila de dormitor frumoasa si de calitate la cele mai bune preturi din tara. Stiu asta de la un alt amic care si-a luat mobila pentru toata casa de la aceasta firma.
Eram convinsa ca ii va place si verisoarei mele ceea ce va vedea pe site. A notat adresa si a zis ca se va uita cand va ajunge acasa cu atentie.
Dupa vreo doua ore ma suna la telefon sa ma anunte ca am avut dreptate, a gasit mobila de dormitor exact pe gustul ei pe site-ul pe care i l-am dat eu.
M-am bucurat ca si-a rezolvat problema cu mobila. Sper ca relatia noastra sa redevina ceea ce a fost pana sa plece in strainatate. Eram ca doua surori, ne spuneam totul. Am fost tare fericita cand am aflat ca se muta inapoi la Brasov. Sa dea Domnul sa fim sanatoase si sa petrecem mai mult timp impreuna.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *