Zilele astea am petrecut mult timp pe internet cautand mobila tineret la comanda, motivul este ca prietena mea cea mai buna se muta in casa noua. De cand s-a maritat a stat in inchirie, acolo a adus pe lume si pe fiul sau.

Anul trecut sotul ei si-a schimbat locul de munca si a inceput sa castige mult mai bine. In aceste conditii, amica mea a putut sa faca credit in banca pentru a-si cumpara propria locuinta. Abia acum se muta si doreste foarte mult ca fiul sau sa aiba o camera tineret de vis. M-a rugat pe mine sa caut site-uri ce face mobila de copii la comanda.

Eu habar nu aveam ce mobila ar fi buna pentru un copil. Noroc ca am dat peste un articol foarte interesant de unde putem sa invatam cum alegem mobila pentru copii. Sfaturile date de autorul articolului m-a facut sa inteleg mai bine cum ar trebui sa arate o mobila de copii la comanda.

O vecina m-a sfatuit sa caut mobila la comanda Unican. Mi-a dat adresa site-ului ca sa ma uit la oferte si ce avantaje ofera cei de la Unican, ro.

Compania Unican face mobila personalizata pentru locuinte. Toate produsele sunt create de designerii firmei conform stilului de viata al clientilor.

Materialele si accesoriile folosite de cei de la Unican provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrari.

Unican este o companie romaneasca specializata in productia de mobilier si ofera concepte si solutii complete de amenajare.

Citind toate astea, m-am convins ca am gasit ceea ce ii trebuie prietenei mele pentru fiul sau. La Unican va gasi mobila tineret moderna. Compania se va ocupa de proiectarea mobilei, de productie, de montarea mobilei la domiciliul. De asemenea ofera garantie mobilei comandate.

Prietena mea s-a bucurat cand i-am zis de Unican si ce-i poate oferi compania. Deja a luat legatura cu ei, au stabilit detaliile. Acum urmeaza ca mobila sa fie fabricata si apoi sa fie montata acasa la prietena mea.

Sper ca prietena mea sa fie fericita in noua locuinta, sa-i mearga bine. Eu voi fi alaturi de ea atunci cand va avea nevoie de mine.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *