Zilele astea am tot cautat mobilier bucatarie pe diverse site-uri de pe internet sau magazine din oras. Imi doresc foarte mult ca anul asta de Craciun sa am mobila bucatarie noua pentru ca vreau sa fac impresie buna viitorilor mei socrii.

Acum cateva luni m-am logodit. Iubitul meu face parte dintr-o familie bogata si uneori simt ca parintii lui preferau pentru fiul lor o sotie cu o situatie financiara mai buna ca a mea.

Tocmai din acest motiv ma straduiesc sa ma ridic la nivelul asteptarilor lor. Am stabilit sa petrecem prima zi de Craciun la mine acasa cu totii, adica familia mea impreuna cu cea a lui iubitului meu.

De cand am stabilit acest lucru visez doar la bucatarii moderne.Ceea ce am in apartament lasa de dorit, mai ales pentru oamenii precum socrii mei.

De vreo o luna de zile caut bucatarii ieftine, abia saptamana trecuta o colega de serviciu mi-a dat adresa unui site ce vinde mobila de bucatarie moderna asa cum imi doresc si eu. Acest site asigura consultanta gratuita daca clientul doreste mobila la comanda. Deasemenea clientii au parte de consiliere, suport gratuit, proiectarea mobili ei e si ea gratuita.

Firma despre care vorbesc ( Vreaumobila.ro ) are sapte ani de vechime in domeniu si peste 5000 de comenzi onorate.

Am observat pe site ca exista si numeroase promotii la diverse produse puse la vanzare. Comenzile se pot face telefonic la numerele gasite in sectiunea contact sau prin adresa de e-mail: comenzi@vreaumobila.ro. unde trebuie scris codul produsului si eventualele comentarii la adresa acestuia si datele de contact al clientului ( nume, adresa, telefon ).

Pe acest site sunt si bucatarii moderne la vanzare la preturi foarte bune. I n acest mod mi-am gasit si eu ce mi-am dorit de Craciun, adica mobila de bucatarie moderna cu care sa ma pot mandresc atunci cand vor veni in vizita familia iubitului meu.

Zilele astea mobila va fi montata. Abia astept sa-mi vad bucataria asa cum am visat de cand am apartamentul.
Sper ca aceasta vizita a scoriilor sa fie intr-un ceas bun, sa aiba o impresie mai buna despre mine. Doamne ajuta! Sarbatori fericite!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *