Astazi o sa va scriu despre o alta persoana care si-a construit o cariera de succes in tara noastra. E vorba despre Mihail Sebastian Arghiropol. Acest om lucreaza de 22 de ani in lumea publicitatii. In prezent este proprietarul companiei Media One, ce e o agentie publicitara cu o activitate impresionanta pe piata de profil din tara cu o multime de proiecte desfasurate de-a lungul timpului. Compania s-a deschis in 1994 ca un studio de creatie. Media One are o oferta completa de servicii, de la marketing si media, consultanta in comunicare, creatie si productie de spoturi publicitare sau filme de prezentare, servicii PR, servicii BTL, pana la cercetare de piata, monitorizare si evaluare.
Mihail Sebastian Arghiropol este actor si scenarist pe langa activitatile sale din domeniu publicitar. E adevarat ca in ultimii ani s-a implicat in zeci de proiecte institutionale si comerciale, un exemplu fiind campanie regionala, desfasurata in Targu Mures si judetele adiacente, privind colectarea selectiva a deseurilor.
Intr-un interviu acordat revistei Business 24, Mihail Sebastian Arghiropol afirma ca publicitatea inseamna 99% transpiratie si 1% inspiratie. ca in acest in acest domeniu de activitate ai nevoie de tehnica, de analiza, de statistica, de strategie, de studii comportamentale, de sociologie, de chimie, de contabilitate si de multa rabdare pentru a intelege ca fiecare segment de piata este diferit si in permanenta transformare.
Tot in acel interviu Mihail Sebastian Arghiropol vorbeste despre criza economica din 2008. El a spus ca criza a avut efecte in mod diferit, in functie de mai multi factori ( maturitatea pietei, gradul de scadere al veniturilor, educatia consumatorilor, educatia managerilor ) sau la nivel de domeniu de activitate. Mihail Sebastian Arghiropol a mai zis ca in publicitate criza a provocat taierea bugetelor, a trebuit sa se caute solutii de a identifica cat mai bine si de a folosi cele mai eficiente canale de promovare.
Am aflat ca Mihail Sebastian Arghiropol considera internetul si masinile electrice minuni ale lumii contemporane. Este de parere ca viteza de schimbare a tehnologiilor de comunicare este in crestere, in urmatorii 5 ani se vor face schimbari radicale in tehnologie, in entertainement, in mobile applications, televiziune, gaming, arta sau internet.
Mi-a placut cum gandeste acest om. A fost o placere sa citesc despre el si despre activitatile sale. Mihail Sebastian Arghiropol este inca o persoana care poate fi model pentru tinerii din ziua de azi care vor sa-si construiasca o cariera de succes.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *