Lansat anul trecut in luna iunie, magazinul online Miababy.ro anunta lansarea primului modul de inteligenta artificiala integrat intr-o platforma de ecommerce: GrowAI®

Proiectul a fost dezvoltat in ultimele 12 luni si isi propune sa revolutioneze modul in care tinerii parinti achizitioneaza online produse pentru cei mici.

“Miababy ofera deja o experienta personalizata, dar acum am dus lucrurile la urmatorul nivel! Am integrat in website aceasta tehnologie care identifica si recomanda produsul potrivit in 90% din cazuri:

Anticipeaza nevoia clientului inainte ca acesta sa fie constient de ea. De exemplu, sunt situatii in care clientii primesc recomandarea de a achizitiona o jucarie de dentitie, atunci cand bebelusul se afla in saptamana de dezvoltare 18. Astfel de recomandari sunt bazate pe informatii statistice culese de GrowAI®, informatii care ne spun ca primii dintisori apar in 96% din cazuri incepand din saptamana de dezvoltare 22.
Rata de succes este de peste 90%. Fiecare bebelus se dezvolta diferit, dar in peste 90% din cazuri, etapele de dezvoltare pot fi anticipate tinand cont de 3 indicatori simpli: varsta, sexul si evolutia greutatii celui mic. GrowAI® foloseste acesti 3 indicatori impreuna cu date statistice, pe care le culege si le stocheaza, pentru a imbunatati si a adapta algoritmul de selectie si recomandare pentru fiecare client in parte.
Bazandu-se pe istoricul de navigare, filtrare si cumparare, invata gusturile fiecarui client si tine cont de afinitatea acestuia pentru anumite branduri, culori sau chiar preferinte legate de materialele ce intra in compozitia produselor (lemn, bumbac organic etc.).
Te-ai gandit cum ar fi ca site-ul pe care intri sa stie imediat ce nevoie ai? Sa nu mai trebuiasca sa cauti printre sute de produse, sa citesti review-uri sau sa intrebi un prieten?

Intra acum pe site-ul miababy.ro, creaza-ti un cont si poti fi printre cei selectati pentru a testa noul sistem. Testul incepe in aceasta duminica si cei alesi urmeaza sa primeasca din partea noastra vouchere pentru a testa sistemul si achizitiona produse.”, a declarat Noris Ciuca, directorul departamentului de cercetare si dezvoltare miababy.ro.

www.miababy.ro®

Miababy® este un magazin online, creat special pentru viitoarele mamici si parintii de copii mici, dar si orice alta persoana in cautare de cadouri pentru copii din aceasta categorie de varsta. Comparativ cu alte magazine care ofera o gama similara de produse, Miababy® creeaza experiente personalizate pentru clientii sai, le ofera produse inovatoare si informatii relevante pentru dezvoltarea armonioasa a copiilor.

Bazandu-se pe varsta celui mic si experientele si cumparaturile anterioare ale parintilor, Miababy® isi anunta clientii cand se apropie primul pas al copilului lor, primul sau dintisor, sau cand este momentul oportun sa ii schimbe alimentatia, lasandu-i pe parinti sa se bucure cu adevarat de fiecare moment.

In sectiunea Infinity, parintii pot accesa continut si recomandari pentru fiecare saptamana din viata bebelusului, precum si informatii relevante pentru ultimele sase luni de sarcina.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *