Anul trecut am avut parte de cel mai important eveniment din viata mea, m-am maritat cu barbatul visurilor mele. A fost cea mai frumoasa zi a mea de cand ma stiu. Cred ca n-o voi uita niciodata emotiile pe care le-am simtit la ceremonia religioasa.

Anul acesta m-am mutat impreuna cu sotul meu in casa cea noua pe care am cumparat-o din banii primiti la nunta si am decis ca este timpul sa mai cumparam cate ceva ce ne trebuie  urgent pentru apartamentul nostru.

Asa ca am inceput sa cautam prin diferite magazine. Primul lucru la care ne-am gandit ca ne-ar prinde bine ar fi sa ne luam o usa metalica pentru apartamentul nou deoarece cea veche arata extreme de urat. Am tot cautat prin mai multe magazine, pana la urma am si gasit un model de usa ce mi-a placut, dar nu avea cine s-o  monteze la aprtament.

Un prieten mi-a spus de un site care ma va rezorva. Fara nicio ezitare am intrat pe www.montaj-usi-metalice.ro si am aranjat sa vina acasa la mine sa-mi monteze usa metalica. Nu a durat multe zile si doua persoane de treaba au venit si ne-au schimbat usa .

Dupa ce am terminat treaba cu usile, nu m-am putut abtine sa fac praf toti banii pe care ii aveam pe card. Imi doream de mult un televizor HD cu diagonala de 100 de centimetrii care are claritate foarte buna.Am profitat ca am gasit  televizorul laun pret bun sla un magazine . Dar am mai cumparat si un aspirator tot la un pret bun.

Acum ne putem uita la emisiunile preferate si serialele favorite in calitate HD si un sunet impecabil  fara a  mai sta cu frica ca vine peste noi un hot si cine stie ce ne face.  Datorita ca avem usa noua caldura se mentine constant in camere.

Doresc ca toata lumea sa fie fericita asa cum sunt eu cu sotul meu. Sper sa fiu asa toata viata.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *