images

Aseara am avut placerea sa ma uit la un la meci de fotbal foarte atractiv. Ca in fiecare an la sfarsitul lunii august se joaca Super Cupa Europei intre echipele care au castigat Champions League si Europa League. Mi-a picat foarte bine sa vad acest meci, imi era dor sa ma uit iar la fotbal de calitate dupa o luna de la terminarea campionatului mondial.

Eu sunt o mare iubitoare de fotbal de mica. Din anul 1990 nu cred ca am scapat vreun meci important. Anul asta pana sa inceapa campionatul mondial am avut un mare necaz, mi s-a stricat  televizorul. Aveam un televizor vechi cumparat in copilarie. Tot spuneam ca o sa-mi cumpar un televizor cu LED, dar mereu am amanat, mereu am avut altceva de facut cu banii. Stiam ca multi amici de ai mei si-au luat televizoare de pe site-ul Dwyn.ro de care erau multumiti. Cand un prieten a cumparat un televizivor full HD, ne-a invitat pe toti la el sa ne uitam impreuna la un meci. De fiecare data am fost incantata de calitatea imaginii

Cand mi s-a stricat televizorul, toti amicii au sarit cu gura pe mine sa-mi iau televizor nou, sa arunc pe cel vechi la gunoi. Tot imi ziceau ca merita sa intru pe www.dwyn.ro  sa ma uit la ofertele existente. Intr-o seara chiar am intrat sa vad despre ce e vorba. Am observat ca prietenii nu au exagerat cu nimic. Pe Dwyn.ro  exista o multime de modele de televizoare de la firmele cele mai cunoscute la preturile cele mai bune de pe piata. Nu am mai putut sa mai neg ca nu-mi cumpar televizorul pe care il doream de mult. M-am rugat de mama sa-mi imprumute bani, m-au ajutat si amicii sa fac rost de restul banilor. Cand am comandat televizorul cu LED din poza am fost extrem de fericita.

televizor_led_orion_41cm___open_box

Comanda mi-a sosit acasa chiar cand a inceput campionatul de fotbal. Chiar daca Romania nu a fost prezenta in Brazilia, pentru mine a fost un campionat aparte pe care n-o sa-l uit prea curand. Asta datorita televizorului meu nou ce reda imaginea foarte natural, nici nu se compara cu televizorul vechi.

Sunt fericita ca mi-am indeplinit inca un vis. Sunt norocoasa ca am asa amici buni, fara ei nu aveam aceasta bijuterie de televizor de la Dwyn.ro

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *