Acum cateva zile mi s-a stricat laptopul cand aveam mai mare nevoie de el. Lucram la o traducere de carte care trebuia s-o termin saptamana asta. Alta solutie nu am avut decat sa cumpar alt laptop imediat.
Nu stiam de unde sa-l iau la un pret bun, sa fie si bun. Nu-mi permit sa-mi iau toata ziua un laptop performant.
I-am cerut sfatul unui prieten bun care lucreaza in acest domeniu de activitate. El mi-a zis ca ar fi bine sa-mi iau un laptop Dell Alienware. Laptopurile din Seria Alienware de la Dell fac parte din gama Ultra Gaming. Este cel mai cunoscut brand printre gamerii adevarati. Ingineria perfecta, software-ul special, functiile laptop-ului, placa video fac din acest laptop un adevarat „gladiator” in materie de jocuri. Aceste laptopuri sunt la ora actuala cele mai ieftine si sunt la fel de performante ca si altele de la firme renumite.
Prietenul mi-a dat adresa site-ul Pcmadd.com sa vad cu ochii mei ce oferte existe pe site. Eu mai cautasem pe internet si pe alte site-uri oferte de laptopuri si stiam cam care sunt preturile.
I-am dat dreptate prietenului meu, atunci cand am intrat pe site-ul Pcmadd.com. Am gasit laptop Alienware performant la un pret foarte bun. N-am ezitat nicio clipa sa-mi fac comanda de laptop Alienware M14XR1, Intel Core i7-2630QM, 2.00 GHz, HDD: 500 GB, RAM: 4 GB, unitate optica: DVD RW, video: Intel HD Graphics 3000, nVIDIA GeForce GT 555M, webcam, BT, 14″ LCD, 1600 x 900.
Coletul mi-a venit repede acasa. Am inceput imediat lucru la traducerea mea de carte. Am fost multumita din prima de noul meu laptop. Sper sa ma bucur de el cativa ani buni. Eu fara laptop sunt moarta, am devenit dependenta de lumea calculatoarelor.
Recomand cu cea mai incredere laptopurile Dell Alienware.
celor care vor sa-si cumpere un laptop performant

Distribuie

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *