Azi e una dintre acele zile in care simt nevoia sa le scriu cititorilor mei despre cateva lucruri necunoscute pentru multa lume. O sa va povestesc despre service Samsung la smartmobite.

Pentru mine telefonul mobil a fost un mare vis multi ani. Am fost bucuroasa cand fratele meu mi-a dat pe al lui. Comunicam mult cu prietenii prin sms-uri. Cand mi-am bagat internet, mi-am pierdut interesul pentru telefonul mobil, internetul imi oferea mult mai mult decat acel mobil.

Cu trecerea anilor au aparut pe piata telefoane incredibile. Toti prietenii mei aveau internet pe mobil, numai eu nu,  nu-mi pica deloc bine. Dar pana nu aveam propria mea sursa de bani, nici nu  puteam sa visez sa am un smartphone. Familia mea stia ca imi doresc mult si acum doi ani de Craciun fratele meu mi-a facut cadou un Iphone. Toata noaptea am butonat la el, doream sa stiu totul despre el. In sfarsit puteam sa stochez muzica pe el si s-o ascult la casti in linistie. Mi-am indeplinit si visul de a naviga pe internet din pat. Laptopul nu mai era asa o atractie pentru mine.

Eu am un mare defect, nu prea sunt ordonata si de multe ori nu sunt atenta ce fac cu lucrurile mele. Din cauza asta dragul meu telefon a avut de suferit. De multe ori l-am scapat din pat pe jos, deseori din lipsa de timp l-am sters cu diverse lucruri neindicate pentru asa ceva. Ecranul lui nu mai era asa clar, avea si o zgaritura. Paharul s-a umplut acum cateva luni cand intr-o zi l-am scapat din mana pe strada si ecranul s-a crapat, am fost foarte suparata pentru asta. Toti prietenii mei radeau de bietul meu telefon, dintr-o bijuterie ajunsese o tinichea de doi bani.

Nu am putut sa suport sa am asa un telefon, am rugat-o pe mama sa-mi imprumute o suma de bani la care am adaugat si banii stransi de mine si mi-am luat alt smartphone dragut. De la Smart Mobitel. Aceasta firma este din Bucuresti si se poate duce la sediu. ClientiI au mai multe avantaje daca apeleaza la serviclele Smart Mobile, cum ar fi: cele mai bune preturi la inlocuire display (touch + sticla) iphone – 650 ron pt iphone 6+cu manopera inclusa, diagnostic gratuit, daca mergi cu tel stricat, pentru clientii din tara, se accepta primirea telefonului prin curier, timpul mediu de reparatie pentru display: 24 de ore cu decodari pe loc, monteaza folii de protectie, etc.

Smart Mobitel le ofera clientilor sai si Service GSM specializat pe solutii hardware si software pentru toate tipurile de telefoane mobile si tablete.Specialistii au experienta si expertiza pentru a face lucrari de calitate, cu piese originale, care au garantie.

Reparatiile se fac pe loc de catre tehnicieni, de luni pana vineri intre 9:00 si 18:00 la sediul din Strada Prelungirea Ghencea, nr. 73D, Sector 6, Bucuresti. Clientii au posibilitatea de a asista la intreg procesul de reparatie.Service -ul este oferit marcilor de telefon iPhone, Samsung Galaxy si Sony Xperia.

Va asigur ca o sa mare grija de noul meu telefon.Sunt tare fericita ca am reusit sa-ni iau asa o bijuterie de mobil. Ii multumesc mamei mele ca m-a ajutat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *