Destinul a facut in asa fel ca eu sa-mi petrec mult timp in fata calculatorului. Din acest motiv imi trebuie sa am un scaun de birou de calitate pentru a sta cat mai corect cu spatele si sa ma simt cat mai confortabil atunci cand lucrez.
Pana acum cativa ani mi-am petrecut timpul in fata calculatorului pe cateva scaune care nu au fost bune si din aceasta cauza am o mica problema cu spatele care incerc s-o rezolv acum.

scaune-directoriale-3-mare
Acum cateva zile am dat pe internet din intamplare peste scaune pentru birou superbe de la care nu mai pot sa-mi iau gandul. Am studiat site-ul ? Scauneonline.ro care are la vanzare toate tipurile de scaune care doreste cineva sa cumpere.
Clientii au posibilitatea sa-si cumpere scaune direct de pe site online, telefonic la un numar afisat pe www.scauneonline.ro sau prin adresa de e-mail office (at) scauneonline.ro.
Firma ofera transport gratuit pentru toate comenzile de peste 70 lei (si daca se comanda cantitatea minima pentru fiecare tip de scaun. Nu se acorda transport gratuit in zonele izolate terestre (Sulina, Sf Gheorghe, etc). Comenzile trimise pana in ora 15 vor fi expediate in aceeasi zi, in limita stocului disponibil, urmand sa ajunga in 24 de ore la client, in cazul in care cumparatorul locuieste intr-un oras resedinta de judet, sau in 48 ore in caz contrar.
Nu am putut rezista sa ma uit la scaune de birou pe site si nu-mi iau si eu un scaun directorial de calitate in care sa stau dreapta cu spatele, dar sa ma simt in acelasi timp si confortabil.

i7b9ciai7j0b

Scaun-directorial-maro-
Necazul a fost ca nu aveam bani stransi pentru asa ceva. A trebuit sa rog pe mama sa ma imprumute cu o suma de bani. Cand i-am aratat ce scaun de birou vreau sa-mi cumpar cu acei bani a fost de acord. I-a placut si ei ideea sa-mi petrec timpul in fata calculatorului pe asa un scaun modern si de buna calitate.
Chiar azi mi-a venit coletul acasa. Imediat am montat scaunul cu ajutorul lui tata. A fost tare curioasa sa vad cum stau pe acest scaun de birou. Sunt tare fericita ca am luat hotararea sa-mi iau acest scaun. Acum voi sta mai confortabil la calculator si voi lucra in conditii mai bune.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *