Anul trecut am avut parte de cel mai important eveniment din viata mea, m-am maritat cu barbatul visurilor mele. A fost cea mai frumoasa zi a mea de cand ma stiu. Cred ca n-o voi uita niciodata emotiile pe care le-am simtit la ceremonia religioasa.

Anul acesta m-am mutat impreuna cu sotul meu in casa cea noua pe care am cumparat-o din banii primiti la nunta si cu ajutorul unui credit luat de la o banca.

Totul a fost minunat pana cand intr-o noapte hotii ne-a spart casa. Am anuntat politia imediat, dar nici pana azi nu au gasit hotii. Acum vreo 3 saptamani iar au incercat sa ne mai fure cate ceva, dar au gasit numai lucruri fara valoare prea mare. Tata m-a sfatuit sa ne cumparam o camera de supraveghere de interior. Acum cu noua tehnologie moderna casele noastre pot fi supravegheate non-stop si poti vedea tot ce se intampla si pe telefoanele inteligente pe care le avem. Dar eu nu stiam ce sa iau si de unde. Nu prea aveam prea multe informatii despre aceste camere de supraveghere. Norocul meu a fost ca am un amic care se pricepe, el mi-a explicat tot ce trebuia sa stiu.

Am gasit pe site-ul Ordis.ro o camera de interior AHD la preturi foarte bune. Am cumparat o camera AHD, de tip dome ce are un senzor de imagine CMOS de 1/4 si o lentila fixa de 3.6 mm. Prietenul meu mi-a zis ca este ideala pentru monitorizarea spatiilor interioare. Site-ul Ordis are la vanzare si DVR AHD pentru sisteme complete.

Sper ca nu apare alte probleme ce sa-mi tulbure viata frumoasa pe care o am acum.Doresc ca toata lumea sa fie fericita asa cum sunt eu cu sotul meu. Sper sa fiu asa toata viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *