Mi-am luat o bijuterie de televizor

21 dec., 2015

Duminica am avut placerea sa ma uit la finala campionatului mondial de handbal feminin in care Norvegia si-a aratat valoarea. Am avut un sentiment de tristete deoarece nationala Romaniei a fost foarte aproape sa le invinga pe norvegiene in semifinala.

Ca in fiecare an in luna decembrie este campionatul mondial sau campionatul european de handbal feminin Mi-a picat foarte bine sa vad aceste jocuri de handbal, imi era dor sa ma uit iar la sport de calitate.

Eu sunt o mare iubitoare de handbal de mica. Din anul 1990 nu cred ca am scapat vreun meci important. Anul asta pana sa inceapa campionatul mondial am avut un mare necaz, mi s-a stricat  televizorul. Aveam un televizor vechi cumparat in copilarie. Tot spuneam ca o sa-mi cumpar un televizor cu LED, dar mereu am amanat, mereu am avut altceva de facut cu banii. Stiam ca multi amici de ai mei si-au luat televizoare de pe site-ul Dwyn.ro de care erau multumiti. Cand un prieten a cumparat un televizivor full HD, ne-a invitat pe toti la el sa ne uitam impreuna la un meci de fotbal. De fiecare data am fost incantata de calitatea imaginii

Cand mi s-a stricat televizorul, toti amicii au sarit cu gura pe mine sa-mi iau televizor nou, sa arunc pe cel vechi la gunoi. Tot imi ziceau ca merita sa intru pe www.dwyn.ro  sa ma uit la ofertele existente. Intr-o seara chiar am intrat sa vad despre ce e vorba. Am observat ca prietenii nu au exagerat cu nimic. Pe Dwyn.ro  exista o multime de promotii cu modele de televizoare de la firmele cele mai cunoscute la preturile cele mai bune de pe piata. Nu am mai putut sa mai neg ca nu-mi cumpar televizorul pe care il doream de mult. M-am rugat de mama sa-mi imprumute bani, m-au ajutat si amicii sa fac rost de restul banilor. Cand am comandat televizorul din poza de mai sus, am fost extrem de fericita.

Comanda mi-a sosit acasa chiar cand a inceput campionatul de handbal. Pentru mine a fost un campionat aparte pe care n-o sa-l uit prea curand. Asta datorita televizorului meu nou ce reda imaginea foarte natural, nici nu se compara cu televizorul vechi. Faptul ca am reusit sa-mi iau o bijuterie de televizor, a insemnat pentru mine ca si nationala Romaniei va face o performanta frumoasa. Nu m-am inselat, au castigat bronzul mondial Le felicit si le multumesc pe fete pentru ca mi-au adus in inima o mare bucurie.

Sunt fericita ca mi-am indeplinit inca un vis. Sunt norocoasa ca am asa amici buni, fara ei nu aveam aceasta bijuterie de televizor de la Dwyn.ro

Distribuie

About the author

Related Posts

Leave a reply