In cateva   zile va fi ziua mea de nastere. Nu-mi vine sa cred ca voi inplini 33 de ani, nu stiu cand au trecut atatia. Parca acum eram mica si ma bucuram de ziua mea alaturi de toti copiii vecinilor nostrii.

Va spun cu mandrie ca mie nu mi-a lipsit niciodata de cand ma stiu tortul cu ocazia zilei mele aniversare.. tin minte ca abia asteptam sa gust din tortul delicios facut de mama mea. Parintii mei au avut grija dintotdeauna sa am o aniversare frumoasa in fiecare an de cand m-au adus pe lume. De fiecare data reuseau sa-mi faca o surpriza de neuitat cu toate ca nu mereu aveau posibilitate financiara s-o faca. La 10 ani mi-au facut cadou o bicicleta begas care mi-o doream mult. A fost un moment de neuitat atunci, mai ales ca n-o sa uit niciodata ce cazatuta am tras cu minunata bicicleta. Mai mersesem cu o bicicleta doar de vreo 3 ori si nu prea nu le aveam asa de bine. Fiind asa bucuroasa ca am si eu, am plecat cu ea in viteza fara sa mai aud de sfaturile parintilor si la prima curba am cazut. Am avut mare noroc ca nu mi-am rupt nimic, am tras doar o sperietura buna. Apoi am fost mult mai atenta cu mersul pe bicicleta, n-am mai cazut niciodata de atunci, desi si azi mai merg in timpul meu liber.

Cand am implinit 18 ani , parintii mi-au facut o petrecere mare, am invitat colegii de clasa de la liceu si toti prietenii mei buni.  Atunci mama si tata mi-au facut cadou un lant de aur cu cruce si m-au rugat sa le promit ca il voi purta toata viata mea ca sa ma protejeze de cele rele. De atunci lantul e mereu la gatul meu si asa va fi pana voi muri. Daca se intampla sa nu l-am la gat, spui ca imi lipseste ceva, nu mai sunt eu.

Toate aceste amintiri le am scrise pe diferite agende. De a lungul anilor am facut o adevarata colectie de agende dragute. De mica imi place sa scriu amintiri frumoase din viata mea si sa le citesc peste ani cu bucurie.

De curand am dat de un site care vinde agende de tot felul. Nu m-am putut abtine sa nu-mi cumpar o agenda Notebook de la papetarie.ro. Voi incepe sa scriu in noua agenda despre petrecerea zilei mele de nastere din anul asta. Sunt convinsa ca va fi o amintire frumoasa.

De ziua mea voi avea o mica petrece cu toti prietenii mei buni si bineinteles impreuna cu parintii mei. Voi incerca sa-mi fac singura tortul dupa reteta mamei din copilarie. Sper sa-mi reuseasca si sa am o zi de nastere frumoasa.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *