De curand am venit din vacanta mult asteptata. De cativa ani nu mai fusesem nicaieri in concediu. Din acest motiv nu aveam o geanta de cabina unde sa-mi pun lucrurile pe care le iau in vacante.

Prietena mea cea mai buna calatoreste mult, mi-am adus aminte ca si-a luat de curand o geanta de cabina pentru excursia care a facut-o in mai multe orase din Europa Centrala.

I-am dat imediat telefon s-o intreb de unde si-a luat geanta de cabina. Ea mi-a dat adresa unui site, sa intru pe el sa vad ofertele si sa-mi fac comanda daca imi convine.
Site-ul sugerat de amica mea apartine unei firme italiene Roncato, un brand celebru care ofera o lunga istorie de viata realizata din idei si stil impreuna cu o tehnologie de produs de top.

Mi-am ales un troller din colectia Ironik perfecta pentru tinerii calatori, dornici sa calatoreasca in lume.

Mi-a atras atentia faptul ca troller-ul acesta nu este disponibil doar in clasicile culori, negru, albastru sau bej, ci si in verde-smarald luminos, portacaliu si rosu cherry. Ceea ce pentru mine e foarte important pentru ca sunt o persoana careia ii place sa fie asortata. Eu port foarte des imbracaminte si incaltaminte rosu cherry. Din acest motiv imi doream un troller de aceasta culoare.

Am fost bucuroasa ca am gasit sa-mi iau un troler de aceasta culoare. Sunt incantata de el si pentru ca e foarte usor si perfect functional, care o decupare frontala originala prevazuta cu doua sireturi perpendiculare.

Mi-a fost foarte util in vacanta, nici nu am simtit ca am bagaje, m-am deplasat usor peste tot unde am fost. Sunt o persoana careia ii place sa ia cu ea tot ce are nevoie in calatorie intr-o gandire logica, altfel se aduna multe lucruri pe care trebuie sa le cari. De aceea am avut nevoie de o geanta de cabina de calitate.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *