Astazi am avut parte de o surpriza placuta. O colega de liceu m-a sunat sa ma intrebe daca vreau sa ne intalnim, sa mai vorbim despre ce am facut de cand nu ne-am mai vazut. Ea locuieste in strainatate acum si ne vedem rar. A fost o revedere  emotionanta, am povestit multe ore. Ne-am adus aminte cum eram in liceu.

Colega mea era o fata frumoasa, avea un ten perfect si fin. Nu se observa niciun fel de urma pe fata ei. Trebuie sa recunosc ca am fost invidioasa un timp pe ea. Am suferit mult in perioada aceea, pentru ca eu nu aratam la fel de  bine ca alte fete. Am avut multe complexe in privinta aspectului meu fizic. Muream de ciuda ca tenul meu era plin de acnee si orice faceam nu avea efect prea mare. Am incercat diverse leacuri babesti, auzite de la rude si cunostinte. Visam sa devin o femeie frumoasa, eleganta, sa atrag atentia tuturor din jurul meu intr-un mod placut.

Tin minte ca primul lucru pe care l-am facut atunci cand am intrat pentru prima oara pe internet a fost sa ma documentez ce pot face pentru a-mi imbunatati aspectul tenului. De a lungul anilor am folosit o multime de produse cosmetice pentru ca tenul meu sa fie cum as dori eu. De abia de cateva luni am descoperit un site cu produse care m-au facut in sfarsit fericita. Produsele de ingrijirea tenului de la Bioki.ro  mi-au indeplinit un mare vis. Dupa atatia ani de lupta am reusit sa gasesc soluttile  de a fi multumita de aspectul tenului. Ca persoana, ma simt mai bine, mai increzatoare, mai atragatoare pentru barbati.

Colega mea de liceu a observat imediat ca arat diferit, chiar m-a intrebat ce schimbare am facut in viata mea, ce secret am. Raspunsul meu a fost sincer si scurt. Produsele site-ulului Bioki.ro m-au ajutat sa arat atat de bine.

M-ar bucura mult sa aud daca, in urma a ceea ce v-am scris, cineva s-a hotarat sa incerce sa-si rezove problemele tenului. Sper ca asa va fi. Mult succes!

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *