Peste cateva zile sarbatorim Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. De fiecare data cand vine momentul sa sarbatorim Craciunul sau Pastele, simt nevoia sa fac un bilant in minte, sa-mi aduc aminte ce s-a intamplat in viata mea in ultima vreme. Eu cred ca fiecare om are un destin, nimic nu e intamplator in viata. De exemplu eu nu am dorit sa fac un liceu cu profil de informatica, dar asta am facut. Nu-mi placeau calculatoarele deloc, nu stiam sa fac nimic la un calculator. Dar la liceu primul 10 l-am luat la informatica, treptat am inceput sa stiu cat mai multe despre computere. Avand probleme de sanatate si neputand sa ma deplasez afara, incet incet internetul a devenit usa mea deschisa catre lume, asa am putut sa cunosc persoane, sa citesc despre cea ce ma pasioneaza, m-am informat despre boala mea etc . Necazul meu a fost ca nu am avut niciodata bani sa investesc sa am si eu un calculator bun, am avut o vechitura pana acum cateva luni cand s-a stricat de tot. Am fost suparata rau deoarece nu aveam banii necesari sa-mi iau unu nou prea curand. Rezolvarea a venit de unde nu ma astepteam, o matusa mi-a spus ca are ea un laptop mai vechi in stare buna de functionare. Nu am crezut ca laptopul va merge, dar era adevarat, functiona. Intr-o seara m-am plans unui prieten ca tastatura laptopului ma cam enerveaza, unele taste nu functioneaza mereu. Nici bateria nu prea mai tine prea mult. Amicul meu mi-a recomandat sa ma uitpe site-ul  laptopdirect.ro, ca imi va place ce voi gasi acolo. Am pus ochii pe o tastatura ca din imaginea de mai jos.

tastatura-laptop-asus-a7g-2353022_big

El este un client vechi al site-ului deoarece poti gasi pe el tot ce-ti trebuie la un laptop, clientii au de ales intre mai multe firme de renume si iti asigura transportul gratis. Prietenul meu mi-a explicat daca apelez la un service autorizat o sa ma coste mult mai mult. Amicul a reusit sa ma convinga sa-mi si upgradez laptopul cu o memorie de 2 Gb ca in poza de mai jos.

memorie-laptop-dell-studio-1735-2gb~78740795

Comanda mi-a venit acasa neasteptat de repede, in 24 de ore. Asa am reusit sa-mi imbunatesc laptopul si sa scap de o grija. Pot sa-mi vad mai departe de viata mea pe internet

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *