Azi o sa scriu o alta poveste despre mine. Aseara m-am intalnit cu prietenii la suc. Un amic a venit insotit de iubita lui care fara sa vrea ne-a stricat tot cheful de distractie. Zilele astea a avut mari probleme cu dantura si chiar ieri a fost la un doctor  stomatolog. Ne-a zis ca a petrecut minute de cosmar pana cand doctorul a reusit sa-i scoata maseaua, saraca fata inca nu-si revenise din socul pe care l-a avut.

M-a afectat drama iubitei amiculuii meu deoarece nici eu nu am amintiri prea frumoase cu medicii stomatologi. Mereu i-am admirat pe cei care au mostenit genetic o dantura sanatoasa si nu au nevoie sa mearga toata viata la doctor. Din pacate eu i-am mostenit pe parintii mei care nu au fost prea norocosi cu dantura, toata viata au investit timp si bani sa aiba o dantura buna. Asa m-au educat si pe mine, sa am grija de dintii mei de mica, caci dantura e bogatia unei persoane, fara ea esti un om de nimic. Cu o dantura perfecta poti merge oriunde ai  sa te simti in largul tau, sa ai cel mai natural zambet din lume.

Ultima oara cand am avut probleme, durerea insuportabila ma impingea sa merg iar la doctor, am luat hotararea sa merg doar la un cabinet stomatologic serioas. Eram foarte curioasa daca acolo se lucreaza altfel. De cand am intrat pe usa clinicii am simtit ca sunt tratata altfel. Aici am gasit intelegere si siguranta. Am descoperit ca un tratament dentar nu trebuie sa fie dureros si nu trebuie sa dureze ore intregi. Totodata, am descoperit si ca maselele mele de minte cresc pe orizontala, iar de aici au inceput adevaratele probleme. Medicul mi-a explicat ca cea mai buna solutie pentru problema  mea este sa fac un implant dentar. Nu stiam mare lucru despre aceasta tehnologie in domeniul stomatologiei.


Este una dintre cele mai mari realizari ale mele acest implant dentar Premium Alphia Bio facut la aceasta clinica minunata. Cel mai mult ma bucur ca acum am unde ma duce cand am vreo problema cu dantura fara sa-mi fie frica ca voi pati nu stiu ce lucru rau la vreun cabinet stomatologic.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *