Peste cateva zile plec in concediu in Turcia. Zilele astea mi-am dorit sa-mi cumpar o geanta eleganta personalizata care sa atraga privirile tuturor. Intotdeauna mi-a placut sa fiu in centru atentiei.
Duminica trecuta m-am intalnit cu o vecina. Tinea in mana o geanta care mi-a atras privirea imediat. Geanta avea imprimata pe ea o fotografie cu un vampir si era personalizata cu numele vecinei.
Eu ador povestile cu vampiri si nu am scapat niciun film cu aceste personaje. Sunt de parere ca nu ar trebui sa ne fie rusine ca Vlad Tepes este asociat cu Dracula. Ar trebui sa profitam mai mult despre aceasta legenda sa ne facem tara mai cunoscuta. Exista alte lucruri mai urate decat vampirismul care ne-a facut de rusine in strainatate.
Legenda vampirilor evolueaza de secole. Cea mai obisnuita imagine a vampirului s-a nascut in romanul lui Bram Stoker, „Dracula” in 1897, dar legendele sunt mai vechi de atat.
Vampirii sunt doar legende, dar cand devin realitate, din punct de vedere social e deviatie comportamentala. Din punct de vedere psihologic este tot o deviatie,, raportandu-ne la psihiatrie.
Acum trei zile m-am intalnit iar cu vecina intamplator pe strada. Nu am ezitat s-o intreb de unde si-a luat geanta cu vampir. Ea mi-a zis de site-ul https://lavampiresa.ro care vinde genti personalizate cu text si cu imaginea vampirului.
Era exact ce cautam pentru vacanta mea. Sunt sigura ca geanta mea cu vampir ma va ajuta sa fiu in centru atentiei in concediu asa cum imi place mie.
Am intrat pe site si mi-am comandat o geanta personalizata cu numele meu si cu o fotografie cu vampir. Va fi cea mai adorabila geanta pe care am avut-o in viata mea.
Sunt sigura ca geanta imi va purta noroc sa am o vacanta de neuitat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *