Ce pacat ca  a trecut asa repede luna martie, imediat vine vara. Mor de ciuda ca e vremea asta urata, nu pot sa ma plamb cat as vrea eu., macar daca a fi avut bani sa plec in strainatate intr-o vacanta.. Eu care ma feresc de caldura, anul trecut i-am dus dorul, doar cateva saptamani am simtit ca s-a incalzit afara si m-am imbracat si eu lejer asa cum ar trebui s-o facem cu toti. Imi aduc aminte ca un unchi de al meu s-a insurat anul trecut si cu banii stransi de la nunta a decis sa-si deschida in primavara o afacere.impreuna cu alti prieteni. Eu nu am fost curioasa sa intreb ce fel de afacere va avea.

Mai in vara m-a sunat  sa ma intrebe daca stiu vreun site cu generatoare de curent. Eu nu am avut treaba cu chestii de acest gen, dar cum eu petrec mult timp pe internet, m-am documentat pe wikipedia puteam sa ma interesez despre ce avea nevoie unghiul meu. Si asa am facut, am cautat pe internet site-uri de acest profil. Dupa cateva minute mi-a atras atentia un site, mi-a placut ce am vazut acolo. Imediat l-am sunat pe unchiull meu si i-am spus de site-ul www.generatoaredecurent.info. Este vorba despre firma SC Teo Mar Management SRL ce are generatoare de curent la preturi bune. Unchiul si-a notat imediat adresa site-ului si mi-a promis ca se va uita. Dupa o saptamana aflu de la o alta ruda ca unchiul meu si-a luat generatoare de current Kipor de pe site-ul pe care l-am gasit eu si era multumit pentru calitatea lor, in sfarsit avea tot ce-i trebuia.. Dar din pacate din cauza timpului urat nu i-a mers prea bine cu afacerea, nu a avut comenzi multe.. Si una peste alta nici de o vara prea frumoasa nu a avut. noroc. Asta e, poate la anul asta timpul va fi mult mai frumos. Mie personal mi-e groasa de vara ce ne asteapta. Vara imi place sa fie cald cu cer senin mereu, sa nu ploua mereu.

Acum cateva zile m-a cauta unchiul pe internet sa-mi multumeasca pentru site, s-a scuzat ca nu a avut timp pana acum sa ma caute si sa-mi spuna ca l-am ajutat mult cu acest site, mi-a spus ca a luat de pe site mai multe generatoare de curent.

M-am simtit bine in momentul cand unchiul meu si-a cerut scuze ca a uitat sa-mi multumeasca. Eu ii doewsc sa-i mearga bine cu afacerea, sa se faca bogat asa cum viseaza.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *