O sa va povestesc despre un eveniment fericit din viata mea care s-a petrecut acum o saptamana. Sunt norocoasa ca am o prietena foarte buna inca din copilarie. Am cunoscut-o in clasa a treia, atunci cand s-a transferat la scoala unde invatam eu, chiar in clasa cu mine. A devenit colega mea de banca si de atunci n-am mai putut sa fim despartite niciodata.

Toata viata am fost alaturi una de alta, ne-am ajutat reciproc, ne-am distrat impreuna, am luptat amandoua pentru visurile noastre.

Evenimentul fericit despre care va spuneam mai sus, nu a fost nu al meu, ci a prietenei mele. Ea a reusit sa-si indeplineasca un mare vis, sa-si deschide un salon de manichiura. De mica e pasionata de asa ceva. Zi de zi incearca sa gaseasca informatii noi din acest domeniu de activitate. Chiar ieri mi-a dat sa citesc ceva despre 15 trucuri pentru ca manichiura sa reziste.

A fost normal ca eu si eu sa contribui la indeplinirea visului prietenei mele. Mi-am dorit foarte mult sa-i cumpar masa pentru manichiura. Mi-a luat cateva zile sa ma documentez despre aceste mese manichiura. Dumnezeu m-a ajutat sa gasesc site-ul Buymag.ro unde. Am dat peste oferte de masa manichiura pret foarte bune.

BuyMag pune la dispozitia clientilor solutii complete de utilare, echipare si dotare pentru saloane de frumusete, de la aparatura performanta, mobilier pana la produse cosmetice specifice.

Cei de la BuyMag sunt unicul distribuitor in Romania pentru branduri cunoscute pe piata internationala, NDED, Roial, FPH, Silcare, Lila Rossa sau CANNI.

Pe site exista numeroase promotii la diverse produse, clientii pot cumpara lucruri de calitate la preturi foarte bune. Masele de manichiura puse la vanzare pe acest site au preturi cele mai bune. In acest fel am putut sa-i iau amicei mele o masa manichiura la un pret bun.

Deschiderea salonului s-a petrecut acum o saptamana. A fost un moment emotionant atat pentru prietena mea, cat si pentru mine deoarece stiu ce inseamna acest salon pentru ea.

Sper ca afacerea amicei mele sa mearga bine, sa descopere cat mai multe doamne si domnisoare serviciile de calitate acestui salon de manichiura.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *