Ce repede trece timpul, mi se pare ca acum a fost Craciunul si acum ne pregatim sa plecam in concediu. Eu peste cateva zile plec la Londra in vacanta, de mut imi doresc sa vizitesc acest oras minunat din Europa . Cum am venituri modeste, a trebuit sa-mi planific vacanta din timp, sa gasesc o oferta buna din iarna pentru a reusi sa pot sa merg undeva in strainatate. Am grija sa strang banii necesari de cand vin din concediul predecent sa am posibilitatea sa plec si anul viitor intr-un loc pe care nu l-am vazut inca.

Sunt o persoana care doreste mereu sa cunoasca locuri noi, in vara asta am dorit sa ajung la Londra. Nu am niciun motiv anume, asa simt eu ca trebuie sa fac.

Anul trecut am fost impreuna cu mai multi prieteni in Turcia. A fost o vacanta superba, ne-a placut la toti totul. Ma gandesc ca am reactionat asa si pentru ca nu mai fusesem niciodata plecati intr-o vacanta undeva inafara tarii noastre.

In iarna am avut norocul sa gasesc o oferta foarte buna de cazare la Londra pentru vara asta pe site-ul AeroTravel care m-a ajutat si anul trecut sa ma informez despre locatia unde am mers in Turcia . Eu ii raman fidel pentru vacanta superba din vara anului trecut. Daca nu gaseam acest site de turism, nu mai petreceam asa o vacanta superba.

M-am uitat si pe acest site la ofertele de cazare pentru Londra mereu pana am gasit oferta despre care v-am vorbit mai sus

Abia astept sa vad cu ochii mei celebra London Eye care este un simbol al capitalei Marii Britanii si un obiectiv foarte important vizitat de multe sute de mii de turisti anual.

ochiul-londrei-obiective-turistice-londra_723

Big Ben este unul dintre cele mai importante obiective turistice in Londra, devenind aproape o emblema a capitalei britanice. Big Ben arata de-a dreptul incantator noaptea cand fatada si cesurile de pe fiecare fata sunt iluminate.

Palatul Buckingham (Buckingham Palace) este resedinta oficiala din Londra a suveranului Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord si a fost deschis pentru prima pentru publicul larg in anul 1993.

palatul-buckingham-cauta-guvernanta-aflati-ce-conditii-trebuie-sa-indeplinesca

Intr-o seara am povestit pe internet cu o prietena si ii spuneam ca vreau sa merg in vacanta la Londra si i-am zis ca am citit multe despre acest imens oras, ca m-am informat despre istoria obiectivele turistice pe care doresc sa le vad

Amica mea m-a rugat sa-i dau site-urile de unde m-am informat despre Londra  i-am dat adresa unui site de turism care are numeroase informatii utile pentru cei care vor sa viziteze Anglia. I-am sugerat sa intre si pe un site care scrie frumos despre Londra

Sper ca va fi o vacanta de neuitat pentru mine, sa vin acasa plina de energie pozitiva multumita de ceea ce am vizitat.

Am sa spun ca va fi primul meu concediu petrecut cu cineva. Nu am crezut ca se va intampla asa ceva. Nu prea am avut noroc in dragoste, sunt foarte pretentioasa in cea ce priveste baietii. Dar anul trecut s-a intamplat o minune, la servici l-am intalnit pe baiatul vietii mele. Mult timp am fost sceptica ca cea ce se petrece in viata mea e chiar dragoste adevarata pe care mi-o doream. Dar cu cat a trecut timpul, relatia a devenit tot mai serioasa. Acum nu stiu ce as face daca s-ar intampla ceva cu iubitul meu drag.

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *