Peste o luna voi pleca cu prietenul meu la parintii lui in Germania. Tot ne-am gandit cu ce sa mergem. Aseara fratele meu ne-a dat un site cu transport de persoane spre Germania cu preturi foarte bune. E vorba de site-ul Eurolines.ro de pe care ai posibilitatea sa iti rezervi bilete doar in patru minute pentru orice oras important din Germania.
Prietenul meu are un catelus foarte frumos care vrea sa-l ia cu el la parinti. Era animalul mamei lui pana sa plece in Germania si ii e dor de el. In aceste conditii trebuie sa gasim transport de persoane Germania care accepta si animalele. Ne-am bucurat sa auzim ca Eurolines nu refuza animalele.
Ne-a incantat si faptul ca putem lua bagaje pana la 50-60 de kilograme pentru ca dorim sa le ducem parintilor prietenului meu cateva bunatati care in Germania nu au de unde sa le ia.
Pe site exista exista consultanti care te pot in orice moment daca ai nevoie de un sfat sau ai o nelamurire fata de bilete sau alte probleme legate de un transport persoane Germania.
Inainte sa rezerv biletele, am cerut parerea unui amic care merge des in strainatate si stie cum e mai bine sa te deplasezi undeva in Europa.
El mi-a spus ca Eurolines asigura un transport de persoane Germania in siguranta la preturi avantajoase. Nu trebuie sa-ti griji ca nu ajungi la destinatie. Aceste cuvinte m-au facut sa rezerv imediat bilete pentru calatoria mea si a prietenului meu in Germania. Am posibilitatea sa returnez biletele pana cu 2 zile inaintea plecarii.
Pana acum nu am fost niciodata in strainatate. Abia astept sa vizitez renumitul oras München. Marienplatz este primul loc unde o sa ma duc. E vorba despre o piata situata in inima orasului. In Evul Mediu piata era o in acelasi timp o piata alimentara dar si locul unde se organizau festivitatile cele mai importante din viata orasului. Columna din centrul pietei este cunoscuta si ea sub numele de Columna Fecioarei Maria. A fost construita in 1638 pentru a celebra sfarsitul invaziei suedeze. In varful columnei se gaseste o statuie a Fecioarei care a fost facuta inaintea columnei, in 1590 de catre Hubert Gerhard.

marienplatz-smarienplatz-01smarienplatz-primaria-1s
Spre sa fie o vacanta frumoasa. Parintii prietenului meu sa ma placa. Pâna acum am vorbit cu ei doar pe internet sau la telefon.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *