O prietena de a mea e asistent social la o asociatie care are domeniu de activitate integrarea persoanelor cu nevoi speciale in societate. Acum cateva zile m-a intrebat daca nu stiu vreun magazin online de unde sa cumpere materiale pentru hobby/bijuterii-handmade.

Atunci cand mi-a pus intrebarea, nu prea m-am prins ce fel de materiale doreste ea, dar apoi de dragul m-am documentat pe internet despre ce e vorba.

Am aflat ca aceste materiale handmade sunt materiale reciclate din care se fac bijuterii. Amica mea dorea sa gaseasca un site care sa vanda materiale handmade pentru bratari.

Mi s-a parut ceva interesant. Din acest motiv mi-am dorit sa gasesc ceea ce ii trebuia prietenei mele. Dupa cateva ore de cautare pe internet, am dat peste site-ul www.colorit.ro cate m-a atras prin bratarile prieteniei oferite clientilor.

Sunt un tip de bratari care iti ia ochii de la prima privire pentru ca arata bine in ciuda faptului ca sunt facute din materiale handmade.

Colorit.ro are peste 20 de ani de experienta in domeniul comertului cu materiale pentru pictura. Firma colaboreaza cu producatorii interni si internationale de profil, detinand pozitia de lider pe piata online de materiale pentru pictura.

Clientul are la dispozitie 30 de zile pentru a returna produsul si a-ti primi banii inapoi. Produsul trebuie trimis prin Cargus si banii vor fi returnati prin transfer bancar in maximum 15 zile. In situatia in care produsele cumparate nu se ridica la nivelul asteptarilor clientului, el are la dispozitie 30 de zile in care poate schimba produsul sau sa primeasca banii inapoi.

In cazul in care clientul nu stie cum sa foloseasca un anumit produs sau nu stie ce produse sa aleaga pentru proiectul sau, Colorit.ro ii ofera consiliere gratuita telefonic (la numarul pentru detalii tehnice) sau prin formularul de contact.

In acest mod si-a ales si prietena mea bratarile prieteniei, nu era hotarata cu ce set de culori sa cumpere.

Ieri seara am dat peste un tutorial video in care am vazut cum se fac bratarile cu materiale handmade. Sunt lucruri interesante pe care le-am aflat.

Prietena mea a facut deja comanda de materiale handmade pentru bratari. Mi-a multumit pentru ajutorul acordat.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *