In curand va fi ziua de nastere a mamei mele. Toata viata ne-a vorbit despre masinile de spalat vase de inalta calitate. Niciodata nu i-a placut sa spele vasele, poate pentru ca a fost nevoita de mica s-o ajute pe bunica la bucatarie. Apoi cand s-a maritat cu tata caruia nu i-a placut sa se bage in treburile ce tine de bucatarie. Mama a trebuit sa faca totul singura.

4140005

4310144

4310064

Acum un an a invitat-o o prietena la ea acasa. Acea amica a mamei avea masina de spalat vase. Mama nu si-a mai putut lua ochii de ea, a socat-o faptul ca prietena sa isi cumparase masina de spalat vase. A venit acasa trista ca ea nu va putea sa aiba asa ceva din cauza banilor.
Atunci mi-am promis ca o fac tot posibilul sa-i iau masina de spalat vase. De cateva luni tot studiez ofertele de pe site-urile de profil de pe internet pentru a-i face mamei o surpriza. O prietena m-a sfatuit sa ma uit la masinile de spalat vase de la firma Dactrust pentru au produse de calitate la preturi avantajoase.
Ce m-a atras la Dactrust sunt serviciile pe care le ofera clientului. Iti poti alegie modalitatea de plata care iti convine. In pret intra: proiectare flux tehnologi, transport franco – beneficiar, asistenta la punere in functiune, instruirea clientului.
Am aflat ca exista mai multe feluri de masini de spalat vase care sunt foarte utile in bucatarie restaurantelor. Astfel, exista masini de spalat vase cu tunel, masini de spalat vase cu capota, masini de spalat pahare, masini de spalat vase si pahare. Masinile de spalat vase si pahare sunt mai practice pentru ca au mai multe programe de spalare si pot spala mai multe feluri de vesela in acelasi timp, economisind timp si energie.
Bineinteles ca am decis sa-i iau mamei o masina de spalat vase si pahare. Deja am luat legatura cu cei de la Dactrust si am incheiat contractul de cumparare cu ei. Am stabilit sa aduca masina de spalat vase in ziua aniversarii mamei. Abia astept sa-i vad reactia cand va vedea ce cadou i-am luat. Cred ca va fi in culmea fericirii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *