Timpul in ziua de azi inseamna totul de aceea pentru orice activitate pe care o facem, datorita tehnologiei, exista solutii rapide si eficiente, menite sa ne usureze munca si dar si sa scurteze durata activitatii respective, cu atat mai mult daca este vorba de o firma sau companie.

Curatenia este extrem de importanta in ceea ce priveste locurile de munca, atat pentru angajati cat si pentru clienti in special in cazul magazinelor mari unde se comercializeaza alimente. Cum si acesta trebuie facuta eficient si rapid si in acest caz s-au gasit cele mai bune solutii pentru a reduce durata de timp pentru curatenie.

Pe langa curatarea amanuntita a tot ce inseamna rafturi, carucioare, cosuri, case si asa mai departe, este extrem de importanta curatarea podelelor constanta. Podelele reprezinta practic contactul direct cu exteriorul, deci cu muradria adunata pe incaltaminte, bacterii si microbi. Din aceasta cauza podelele trebuie curatate ca atare cu produse de curatenie dezinfectante dar si cu masini curatenie profesionale care sa faca fata oricarui tip de suprafata, gradul sau tipul de murdarie. Aceste masini sunt extrem de importante pentru cei care sunt adeptii eficientei si peformantei la cel mai inalt nivel.

In functie de suprafete si gradul de murdarie pe piata se gasesc tot felul de echipamente si masinarii menite sa iti usureze sarcinile si sa iti castige timp si pentru restul activitatilor.

De exemplu in cazul spergerii unei sticle, mizeria este destul de mare in special datorita lichidului care s-a imprastiat peste tot. Pentru acest lucru s-au inventat aspiratore de lichid si praf, ideale pentru o astfel de situatie. Praful se poate aspira cu orice aspirator, insa pentru lichide este nevoie de o alta constructie si filtre impermeabile.

Pentru achizitionarea unui astfel de aspirator accesati site-ul celor de la Sanito.ro unde veti gasi o gama variata de astfel de aparate la cel mai bun raport pret/calitate. Aceste aspiratoare sunt ideale pentru orice fel de spatiu, atat cele mici cum ar fi niste simple birouri, cat si cele mai cum ar fi centrele comeriale, depozite si asa mai departe.

Un alt exemplu foarte bune este reprezentat de monodiscuri, acestea fiind ideale pentru inlocuirea proceselor de  spalare, decapare, polizare, curatare prin pulverizare, samponare, tratarea lemnului si cristalizare. Aceste aparate au un principiu simplu de functionare si in genreal sunt dotate cu perii rotative. Cum sugereaza si denumirea, aceste perii se rotes la o viteza foarte mare iar in combinatie cu apa si detergentul curata si lustruiesc podelele iar rezultatele sunt excelente, in special daca sunt folosite pe gresie lucioasa. Sunt foarte usor de folosit si manevreat fiind solutia perfecta pentru centre comerciale, spitale, cladiri de birouri, institutii publice, in general zone intes circulate de oameni.

Si in acest caz Sanito.ro va sta la dispozitie cu monodiscuri de cea mai buna calitate dar si multe alte produse de curatenie si pentru igiena, produse din hartie, cosuri de gunoi, avand pe stoc o gama foarte variata de produse de calitate, peste 40 de brand-uri recunoscute la nivel international cum ar fi: Cif, Domestos, Igienol, Oti, Lucart, Prima, Pronto, Purell, Sano, Tork, Valera si asa mai departe.

 

 

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *