Prietena mea cea mai buna se muta in curand in casa noua. Anul trecut s-a maritat. Sotul ei provine dintr-o familie bogata. Din acest motiv a avut posibilitatea sa cumpere un teren unde si-a construit o casa. Acum cateva saptamani vila a fost gata. De atunci prietena mea tot cauta mobila living moderna pret bun, cel mai mult isi doreste masa living cu scaune pe gustul ei.

Spre norocul ei am un prieten care si el de curand masa de living. Acest amic mi-a spus ca pot gasi sufragerii moderne pe site-ul www.unican.ro.

Compania Unican este specializata in designul , productia si instalarea la standarde de inalta calitate a mobilei la comanda pentru intreaga casa. Compania respecta standardele internationale de calitate in productia de mobila. Materialele si accesoriile folosite provin de la firme prestigioase, iar fabrica este dotata cu aparatura moderna crescand astfel calitatea prelucrari.

Cand am intrat pe site si am vazut ce produse se pot cumpara, m-am convins suta la suta ca amica mea isi va gasi in sfarsit masa living cu scaune pe gustul ei.

Pe acest magazin online am vazut livinguri moderne foarte elegante la preturi foarte bune.

Firma Unican.ro ofera clientilor posibilitatea de a comanda mobila la orice dimensiune, produsul cumparat are 24 de luni garantie pentru elementele din lemn sau panou aglomerat din lemn canapele , paturi tapitate, coltare de la data facturarii , 60 de luni pentru feronerie Blum , 24 de luni pentru sisteme Hafele, Hettich, Slider , Ink, incoll sau 8 ani pentru saltele Don Almohadon.

Prietena mea a fost surprinsa asa cum ma asteptam de ceea ce a gasit pe site, adica de calitatea produselor. Abia a putut sa se decide ce masa de living sa-si cumpere pentru ca i-a placut mai multe modele.

Aseara am citit un articol interesant despre amenajarea livingului. Am aflat lucruri utile pe care nu le stiam. I-am povestit si prietenei mele despre acest articol, poate ii foloseste la ceva.

Mai e putin pana casa va fi aranjata complet. Sunt sigura ca livingul va arata cel mai spectaculos din cate am vazut eu pana acum.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *