Saptamana trecuta am cumparat firmei unde lucreaza tata manusi de protectie pe Dispotrading. El e pensionar, dar mai munceste la un service, nu refuza sa faca ce stie cel mai bine.

Tatal meu a lucrat 45 de ani ca mecanic auto in diverse service-uri auto din orasul meu nadal. Se pricepe foarte bine la masini, sa le repare. Toti vecinii apeleaza la tata cand nu le merge masina, Eu nu prea sunt de acord sa mai lucreze, a muncit destul. E timpul sa se odihneasca. Tocmai din acest motiv nu am vrut sa-i mai iau manusi de protectie. El ma roaga de catva luni sa-i iau, dar tot am amanat.

Acum doua saptamani seful de la service-ul unde lucreaza acum i-a spus sa faca rost .de manusi protectie de calitate la preturi bune. Normal ca tata a zis ca va lua, dar nu stia de unde.

Ar trebuit sa-i cumpar pentru ca m-a amenintat ca se supara rau pe mine si nu mai vorbeste cu mine. Noiavem o relatie foarte speciala, suntem foarte buni prieteni. In aceste conditii nu am avut de ales decat sa incep sa caut pe internet manusi de protectie la preturi bune.

Un amic mi-a sugerat sa intru pe site-ul Dispotrading.ro. Acest magazin online se adreseaza doar persoanelor juridice.

Cei de la Dispo Tading au o relatie durabila cu mai multi parteneri externi, din Asia si Europa Din acest motiv pot oferi clientilor o gama larga de produse de calitate, la preturi bune. Tine in permanenta sute de articole in stoc, in cantitati suficiente sa asigure necesarul pe o perioada de cateva luni.

Clientii care colaboreaza constanta cu Dispo Trading are asigurat serviciul de monitorizare permanenta a rulajelor acestora, adica clientii au asigurate in depozitele magazinului cantitatile de produse de care au nevoie.

I-am spus lui tata sa-i arate sefului lui ofertele de pe acest site. A doua zi tata mi-a zis ca seful a comandat manusi unica folosinta. I-a placut mult ofertele gasite pe site si felul cum cei de la Dispo Tading isi trateazaa clientii..

Ma bucur ca l-am ajutat inca o data pe tata, dar as vrea sa aiba mai multa grija de el. Viata e scurta.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *