logo-retargeting

Abia am asteptat sa am putin timp liber pentru a va spune ca saptamana asta am primit o veste ce m-a facut fericita. Acum stiu ca parintii mei vor fi mai linistiti, vor avea o batranete mai frumoasa. Mama si tata si-au dorit mult copii si au luptat pentru mine si fratele sa avem tot ce ne trebuie, sa ajungem sa ne indeplinim toate visele. Si acun mari incearca sa ne protejeze de probleme cat le sta in putinta. Necazul este ca nu putem sa ascundem de ei nimic deoarece mama simte imediat ca ceva nu e in regula.

Anul trecut fratele meu a decis sa-si deschida o afacere, un magazin online cu unelte si scule. Parintii nu au fost prea incantati de decizia luata de fratele meu. Dar asta era visul lui si l-am sustinut toata familia. In primele luni magazinul online a mers bine, aveam sperante cu totii ca va merge si mai bine, dar nu a fost asa. In fiecare luna a scazut vizitatorii pe site si normal ca a scazut si vanzarile. A mers tot asa pana cand nu se mai vindea nimic. Fratele meu era disperat, dar parintii erau cei mai suparati, era pentru prima oara cand nu puteau sa faca nimic pentru copilul lor.

Acum trei luni m-am intalnit cu o amica la un suc. Am povestit multe cu ea in seara aia. La un moment dat imi zice cat de fericita este ca si-a salvat afacerea online de la faliment. Fara sa vreau o intreb cum a reusit. Atunci a inceput sa-mi povesteasca cat de disperata era in urma cu 6 luni, era plina de datorii, site-ul ei nu mai atragea pe nimeni sa faca achizitii. Dar un prieten i-a sugerat sa apeleze la retargeting. Fara a sta pe ganduri s-a hotarat sa incerce si asta si asa a salvat-o. Am rugat-o sa-mi explice despre ce e vorba, nu auzisen in viata mea de asa ceva. A fost draguta sa-mi explice pana am inteles.

Retargeting.ro este un site ce combina personalizarea mesajelor afisate, a neweletterelor, segmentarea bazei de date, A/B testing, cu un sistem de recomandari individualizat pentru fiecare vizitator, in functie de istoricul sau de navigare. Prin adunarea informatiilor despre fiecare vizitator in parte, magazinul online comunica individualizat prin Retargeting cu fiecare vizitator al sau. Astfel, clientul respectivului magazin online are parte de o experienta de cumparaturi personalizate lucru care ii ajuta sa ia decizia de a cumpara. Aceasta decizie conduce la cresterea vanzarilor magazinului online respectiv si multumirea clientilor sai. Am fost convinsa imediat dupa ce am aflat de Retargeting ca asta e salvarea afacerii lui fratele meu. Parca simteam ca e un semn dat de Dumnezeu ca nimic nu e pierdut.

Cum am ajuns acasa, i-am anuntat pe toti ca am gasit solutia pentru magazinul online. Eu m-am ocupat de tot si rodul muncii mele a dat rezultate, a reinceput sa apara vizitatori pe site, sa creasca vanzarile. Luna asta e inca la jumatate si vanzarile au crescut mult. Sunt fericita ca am reusit sa-l ajut pe fratele meu mai ales pentru parintii mei care erau foarte stresati din cauza problemelor cu magazinul online. Acum mama si tata pot sta linistiti, sa se bucure de viata.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *