De multe ori constatam ca ambalajul este cel care vinde marfa si ar trebuie sa ii acordam importanta pe care o merita. Oferim un cadou celui drag: o bijuterie, un ceas de mana sau de perete, o pajama sau un expresor de cafea. Nu conteaza ce anume, ci faptul ca il oferim cu iubire si eleganta. Eleganta se refera la cuvintele pe care le spunem, cand inmanam cadoul si mai ales la faptul ca nu ne ducem cu obiectele in mana, ci cautam o punga pentru cadouri.
Va pot spune cu certitudine ca ambalajul vinde marfa, cand aleg o cutie de bomboane sau o ciocolata. Exemplele pot continua, dar imi mentin parerea: ambalajul vinde marfurile comerciantilor fiindca fara cutii cutii plastic klt containere, navete de bere, ladite pentru fructe si legume, produsele nu ar putea fi transportate de la ferme sau fabrici pana in magazine.
Schoellerallibert a gandit timp de 53 de ani cele mai eficiente solutii de transport produse de toate categoriile pe care le-a materializat in ambalaje diferite, stivuibile si pliabile sa ocupe cat mai putin loc in depozite sau in masinile care le transporta. Acest producator vigilent pe sectorul sau de activitate nu a scapat nimic din vedere, asa a pus la punct posibilitatea returnarii ambalajelor din plastic, cand depozitarea sau manipularea produselor este doar sezoniera, dar si logistica pentru transportul pe distante mari a lichidelor, gradul de securizare fiind de 100%.
Cutiile din plastic stivuibile cu capac sau fara capac sunt foarte usoare si fabricate astfel incat sa suporte o greutate de sute de ori mai mare decat propria lor greutate, iar capacitatea lor sa fie diferita.
In stocul magazinului prezentat mai sus se afla 1000 de produse care pot fi livrate urgent la adresa indicata de client, dar exista si posibilitatea sa fie facute pe comanda anumite ambalaje gandite de cumparatori conform nevoilor acestora si personalizarea celor existente in magazin cu numele si sigla celui care solicita personalizarea.
Revenind la cutiile din plastic stivuibile sa trecem in revista capacitatile acestora ca sa vedeti ca in acest magazin se gasesc ambalaje din plastic pentru toata lumea! Cutiile plastic klt au urmatoarele capacitati:
-4 litri
-9 litri
-14 litri
-19 litri
-18 litri
-30 litri
-43 litri.
Tot pe site-ul oficial Schoellerallibert.com am descoperit si accesorii capace din plastic si paleti intermediari din plastic, care se asaza intre cutiile stivuibile pentru a le spori stabilitatea. Cutiile din plastic sunt prevazute cu manere pentru a fi apucate usor si cu spatii de etichetare, iar rezistenta lor este de departe cea mai buna la categoria ambalaje stivuibile fiindca pot fi asezate in stive de 600 de kilograme.
Orice poti gasi aici, iar acesta reprezinta o facilitate pentru afacerea ta fiindca nu mai astepti dupa ambalaje. Tin minte ca erau momente in care la ferme, culesul era amanat fiindca nu erau ambalaje, iar fructele si legumele se deteriorau.
Investesti o data in aceste ambalaje indispensabile si le ai pe timpul derularii afacerii, iar in cazul celor pliabile, nu iti ocupa nici mult spatiu.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *