Ceasmania este magazinul virtual de ceasuri de marimea unui muzeu, care distribuie produsele a 45 de branduri renumite din lume. Cu mii de ceasuri in stoc, aici gasesti cele mai atipice produse: ceas galben pentru barbati, ceas care isi ia energia de la soare si nu are nevoie de iluminare noaptea, ceasuri scumpe si foarte scumpe de dama, placate cu aur de 12 karate si batute cu diamante.

Scotocind printre ceasuri am constatat ca pretul celui mai ieftin ceas de mana pentru barbati, galben ca lamaia, este de 10 ori mai mic decat pretul celui mai scump ceas.

Daca pana acum se vorbea despre culori interzise barbatilor, in magazin gasim o cromatica generoasa si la raionul ceasuri barbati. Am selectat pentru dumneavostra asa-zisele culori tabu pentru produse masculine: mov, rosu, verde, galben si visiniu. Ceas rosu care sa indice cu pasiune trecerea timpului la mana unui barbat romantic!

Trei modele de ceasuri rosii stau la dispozitia barbatilor indrazneti pregatiti sa le poarte si sa starneasca reactii diferite: de admiratie sau de dezaprobare, dar sa nu le pese!

Ceasuri rosii ca focul si rotunde pentru barbatii puternici, dispusi sa invinga prejudecatile costa 157, 216 si 239 de lei. Sa nu va ganditi ca pretul justifica numai culoarea iesita din comun, fiindca mecanismele lor si afisajele sunt la fel de bune ca ale ceasurilor scumpe.

Din curiozitate am rasfoit catalogul ofertei cromatice si pentru ceasuri dama. Culorile iesite din comun pentru ceasuri de mana de dama sunt: aramiu, mov, portocaliu, turcoaz, verde, dar si imprimeu floral sau animalier.

Cu produse din acest magazine puteti satisface exigentele tuturor divelor din viata dumneavoastra, ceasurile putandu-se asorta cu orice: culoarea ochilor si a parului, a bluzei, a pantalonilor,  a gentii sau a peisajului.

Ceasmania satisface curiozitatea de orice fel, dar o si starneste procedand la fel si cu apetitul de a cumpara ceasuri!

 

 

 

 

 

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *