Eu am o pasiune puternica pentru tot ce inseamna sport. De mica urmaresc numeroase competitii sportive la televizor. Dar imi place si sa fac multa miscare cu ajutorul aparatelor de fitness, sa alerg in aer liber, sa dansez cand am ocazia, chiar si sa joc fotbal cu prietenii mei. Majoritatea amicilor mei sunt baieti.

La scoala ora de sport era pentru mine cea mai mare distractie. Eram cea mai buna fata la alergare, aveam o mare dorinta sa concurez cu baietii. Cand ieseam afara in fata blocului, ma rugam de baieti sa ma lase sa ma joc cu ei fotbal. Cu fetele ma jucam elasticul, eram cea mai buna dintre toate. Am fost tare bucuroasa cand am avut bicicleta mea si am putut sa ma plimb ore in sir.

Nu-i inteleg pe copiii din ziua de zi care se feresc sa faca educatie fizica la scoala. Sunt convinsa ca medicii au dreptate cand spun ca romanii stau prost cu sanatatea si din cauza lipsei efortului fizic din viata lor. Pe mine m-a ajutat foarte mult sportul in viata. Toata lumea ma lauda ca sunt o persoana disciplinata.

De cativa ani ma intalnesc cu prietenii mei odata pe saptamana pe un teren de fotbal pe care il detine un prieten de-al tatalui meu. Nu-mi vine sa cred ca a trecut vara si vine toamna. Trebuie sa recunosc ca nu prea imi place sa joc fotbal pe frig, desi ador sa-mi petrec timpul liber cu prietenii.

Dar cred ca am reusit sa gasesc o solutie pentru a rezolva problema cu timpul urat. Le-am propus amicilor sa acoperim terenul de fotbal. Proprietarul a fost de acord, trebuia doar sa strangem bani si cautam cea mai buna solutie de a acoperi terenul.

Eu am cautat pe internet site-uri de acest profil. M-a atras sit-ul Damini.ro cu oferetele lor. Acesta firma executa la comanda structuri acoperite pentru protejarea terenurilor de mini-fotbal. Dimensiuni standard ale terenurilor sunt 30m x 13m, 40m x 20m, 20m x 13m, dar se pot acoperi si alte dimensiuni la cerere.

Cred ca am gasit ce cautam. Amicii mei au fost de acord sa punem toti bani sa dam comanda de un acoperis superb pentru terenul nostru de fotbal.

Sunt tare fericita ca la iarna voi fi alaturi de prietenii mei pe terenul de fotbal fara sa mai am de a face cu capriciile vremii.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *