Astazi am aflat ca Mosul va fi darnic cu mine anul asta. Prietenul meu mi-a dat vestea cea buna ca in anul 2018 imi voi indeplini un mare vis, acela de a merge in Egipt. Un coleg de serviciu a lui prietenului meu i-a vorbit despre o agentie de turism cu oferte Egipt 2018.

Stiind ca eu imi doresc foarte mult sa vizitez Egiptul de multi ani, iubitul meu drag a intrat imediat pe site-ul agentiei de turism pomenita de colegul lui de serviciu sa afle mai mult despre ofertele de vacanta din 2018 in Egipt.

Dupa ce s-a convins ca ofertele sunt reale la preturi bune pentru cei care isi doresc mult sa vada Egiptul. Plecarea se face din Ungaria, transportul cu avionul e inclus in pret, Romania – Ungaria, Ungaria – Safaga Egipt. Cazarea se face la hoteluri de trei stele care arata foarte bine in poze.

Daca mergi in Egipt cu aceste oferte nu te vei plictisi in vacanta, vei avea parte de numeroase activitati la alegere cum ar fi: poti sa te distrezi intr-un mini club de noapte, sa te joci volei, tenis de masa sau sa faci plaja. Clientii mai pot avea parte de: fitness, biliard, sporturi acvatice, squash, masaj, sauna sau baie de aburi.

Cand prietenul mi-a spus de toate astea, mi-a tresarit inima, o voce interioara imi spunea ca nu trebuie sa ratez aceasta sansa. M-am bucurat ca un copil, atunci cand dragul meu iubit mi-a propus sa facem o rezervare pentru o vacanta in Egipt in 2018 profitand de aceste oferte generoase de pe agentia de turism descoperita de curand.

Astazi chiar am facut rezervarea pentru Egipt pentru anul viitor. Nu-mi vine sa cred ca peste cateva luni imi voi indeplini acest vis. Este cel mai frumos cadou care l-am primit vreodata de la Mos Craciun. Trebuie sa recunossc ca nu ma asteptam ca iubitul meu sa-mi faca asa o surpriza. Ma simt norocoasa ca este in viata mea. De când l-am intalnit prima oara, mi-am spus ca trebuie sa pun mana pe el. Nu a durat mult pana ne-am indragostit unul de altul. Atunci m-am simtit si eu in sfarsit o persoana fericita.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *