Astazi o sa va spun ceva nou despre mine. Mereu mi-am dorit sa fiu la fel cei din jurul meu si din aceasta cauza tot timpul am fost o fire curioasa, sa aflu ce fac cei de varsta mea, de ce le place sa faca anumite lucruri si mai ales cum o fac. Familia mea nu este bogata, mama si tata s-au luptat sa avem tot ce ce ne dorim eu si fratele meu, bineinteles in limita posibilitatilor. Fratele meu e mai mare ca mine si cand a fost momentul sa mearga la liceu, a dorit sa mearga la informatica.

Cand era in clasa a 10 a, Dunnezeu ne-a ajutat sa primim un calculator. Pe vremea aia habar nu aveam ce potti face cu un cumputer. Dar repede mi-am prins ce fain e sa te joci, nu se compara cu nimic. In timp destinul a facut ca si eu sa fac la liceu tot informatica. Asa am invatat sa utilisez un calculator. Dumnezeu ne-a ajutat sa avem calculator mai performant acasa si sa ne conectam si la internet. Tin minte ca aveam obiceiul sa intru pe net sa caut jocuri haioase, atunci cand nu mai aveam chef de teme sau nu ma simteam bine. Cum nu mi-a niciodata usor cu scoala, aceste momente de relaxare au fost intotdeauna ca un mendicament pentru mine. Si acum cand am scapat si de facultate, nu e zi de la Dunnezeu sa nu intru pe net pentru a ma distra putin cu joxuri haioase.

Niciodata nu mi-au placut jocurile prea complicate ce te oboseste de atata stat la calculator. Mie imi plac jocurile ce ma distreaza, de regula caut pe YouTube jocuri ce mi-ar atrage. De curand am descorit un site care m-a fascinat din primele minute de cand an intrat acolo sa vad despre ce e vorba. Acest site are o multime de jocuri lego care ma face sa ma distrez minunat. Nu rezist o zi sa nu intru pe site-ul  Jocuriculego.ro si sa nu ma joc macar cateva minute.

Din exprienta mea de viata stiu cat de bine e pentru fiecare dintre noi sa avem la dispozitie macar o ora pe zi sa facem doar cea ce ne produce o stare de fericire, sa uitam pentru cateva minute de tot ce se intampla in vietile noastre. Fiecare om il face bucuros lucruri diferite, pe mine ma face sa ma simt bine aceste jocuri.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *