Ar fi frustrant sa cauti un profesor bun de limbi straine pentru tine, copilul tau, un prieten sau o companie si sa nu-l gasesti! Sunt momente in care ai nevoie sa inveti sa comunici in egleza, franceza, italiana, spaniola sau germana.

Copiii invata si la scoala, iar ca adult este dificil si nerecomandat sa te initiezi singur in studiul unei limbi straine. In primul rand ca pronuntia trebuie sa fie impecabila, apoi accentul si in sfarsit regulile gramaticale care dau multa bataie de cap!

Pentru cei care doresc sa invete limbi straine, de la 3 ani, la 99 de ani, am informatii pretioase pentru dumneavoastra.

Cei mai buni profesori de limbi straine lucreaza la INTERNATIONAL LEARNING AND SKILLS COUNCIL, iar pretul unei ore este de 10 lei fiind accesibil oricui.

Aici se organizeaza scoala de vara pentru a valorifica vacanta elevilor, activitati pe grupe, dar si individual si cursuri gemana companii.

Asta inseamna ca scoala se muta in institutia dumneavostra, oriunde v-ati afla si nu trebuie sa intrerupeti procesul productiv, sa veniti la noi pentru asta.

Trimitem la dumneavostra cei mai buni profesionisti cu materiale, fise de lucru si manuale, ca la sfarsitul cursului sa stapaneasca perfect comunicarea in limba germana in domeniul de interes al companiei. Puteti alege unul sau mai multe domenii din urmatoarea lista: Medicina, Contabilitate, Afaceri, Secretariat sau Constructii.

Raspundem de ceea ce facem si va garantam succesul. Orice companie de succes care are ambitii mari investeste in resursa umana, platind cursuri limba engleza pentru companii fiindca are in vizor proiecte cu multinationalele din lumea intreaga, dar si eventuale colaborari cu comisiile europene de lucru.

Lectiile practice au ca finalitate redactarea referatelor, rapoartelor, email-uri, primire / trimitere fax-uri, conversatii telefonice , modalitati de plata, relatii cu clientii, targuri de specialitate, oferte de locuri de munca perfect, in limba germana.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *