Acum cateva zile a venit la mine in vizita un var care a lucrat mult timp in Anglia. M-a surprins cand mi-a zis ca s-a hotarat sa se intoarca inapoi in tara. In curand isi va deschide un magazine cu unelte si scule. Deja totul era aranjat pentru deschiderea magazinului, ii mai trebuia doar litere volumetrice luminoase.

Eu habar nu aveam nimic din toate astea, nu mai vorbisem de mult cu varul meu. Inainte sa plece in strainatate ne impacam foarte bine, petreceam mult timp impreuna.

Mi-a placut ideea cu deschiderea unui magazin, stiu ca varul meu se pricepe la afaceri. Tocmai din acest motiv s-a gandit sa scrie numele magazinului cu litere luminoase. Cand a venit la mine inca nu gasise firma potrivita unde sa comande litere volumetrice luminoase.

A avut noroc ca mi-a zis de asta pentru ca stiam eu casete luminoase Fuel.ro. Am auzit de acest site de la prietena mea cea mai buna care si-a deschis si ea un restaurant de curand si a cautat litere volumetrice pret bun.

Site-ul Fuel.ro i-a placut cel mai mult pentru ca aceasta firma asigura productia, livrarea dar si montajul intr-un interval de timp intre 48 si 72 de ore la un pret bun. Cei de la Fluel.ro ofera si consultanta gratuita clientilor.

Datorita aparaturii de ultima generatie pe care o are, cei de la Fuel.ro poate sa produca diferite forme de litere volumetrice cu un design atractiv, elegant sau robust pentru compania clientului.

I-am dat lui varul meu adresa site-ului celor de la Fluel sa vada daca ii convine la ce pret poate sa-si faca litere volumetrice luminoase pentru magazinul sau. I-am mai zis ca Fluel.ro face si reclame luminoase sub diferite forme.

Eu daca as avea o afacere, nu mi-ar lipsi o reclama luminoasa. Cand ma plimb seara prin oras, imi place sa vad firme luminoase. Ele ma atrag cel mai mult pentru acele lumini pun in evidenta activitatea firmei respective.

Ma bucur ca varul meu s-a intors acasa si s-a hotarat sa-si deschida o afacere. Ii doresc din toata inima mult succes cu magazinul, sa atraga multi clienti.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *