De curand am sarbatorit ziua de nastere a unei fetite la care tin foarte mult pentru ca e fata celei mai bune prietene pe care o consider sora mea. Micuta e innebunita dupa benzi desenate si m-am gandit sa caut pe internet o librarie online de unde sa am posibilitatea sa-i fac o comanda online cu o carte cu benzi desenate care inca nu o are cumparata.

v-for-vendetta-deluxe-collector-set-with-mask
O alta amica mi-a sugerat sa vizitez site-ul www.books-express.ro. Si ea ii ia copilului ei carti cu benzi desenate din colectia manga. I-am urmat sfatul, am intrat pe acest site si am observat ca sunt o multime de carti spre vanzare.
Dupa cateva minute de navigare pe site, mi-am dat seama ca am de a face cu o librarie online serioasa. Pe books-express.ro apare in fiecare zi peste 300 de carti noi. Clientii au posibilitatea sa profite de livrari economice, cataloage de carti impartite pe domenii cu recomandari de la edituri si specialisti in domeniu. Livrarea se face prin curier acasa sau la birou iar toate documentele indeplinesc toate cerintele financiar-contabile din Romania. La comenzi peste 300 de lei, transportul e gratuit. Clientii mai au posibilitatea sa-si cumpere carti in maxim 6 rate cu carduri fara dobanda
In 2016 se gaseste pe books-express.ro orice carte din lume din diferite domenii de activitate sau carti pe care ii pasioneaza pe oameni.
M-am bucurat tare mult ca am gasit si colectia de benzi desenate manga pe books-express.ro cu preturi promotionale. Profitand de reducere, i-am fetitei prietenei mele doua carti cu benzi desenate din colectia manga. Eram convinsa ca se va bucura tare mult de cadoul meu, ii place aceasta colectie de carti.

ulysses
Micuta s-a bucurat mai mult decat m-am asteptat, chiar cartile ce i-am luat, isi dorea sa le aiba. A avut o aniversare frumoasa ce va fi o amintire de neuitat peste ani.
Ieri am dat peste un articol interesant despre benzi desenate. De curand a fost un renumit festival de benzi desenate care a avut un mare succes, a avut parte de 1500 de vizitatori in numai trei zile.
Trebuie sa recunosc ca eu nu am fost niciodata pasionata de benzi desenate, dar o sa am grija ca fetita prietenei mele sa se bucure de pasiunea ei.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *