lenjerii-de-pat

Mama isi dorea de multa vreme sa schimbam lenjeria de pat, dar mereu se gasea altceva de cumparat. Acum cand a luat pensia, nu a mai amanat si m-a pus sa caut pe internet o oferta buna. O prietena mi-a recomandat site-ul www.muarbis.ro , ca si ea a luat lenjerii de pat de la aceasta firma. Am intrat imediat pe acest si am vazut ca lenjerii de patru feluiri in culori diferite. Asa ca am intrebat-o pe mama de tip vrea sa luam. Ea a zis ca doreste ca lenjeria sa fie de sifon, adica sa fie de bumbac de culoare alba cu fata neteta usor apretata. Tata a intrebat de ce nu luam creponata care nu e neteda, ci din contra e incretit. Atunci le-am spus ca mai e si de ranforce care e un bumbac, pe care vopseaua prinde foarte bine, ceea ce permite sa se aplice cele mai nostime imprimeuri si cele mai mici detalii sau de satin care e o tesatura deasa din bumbac cu fibre sintetice. I-am lasat pe parintii mei sa se hotarasca pana a doua zi cand au decis ca doresc sa ia lenjerie de pat de sifon, atunci am intrat pe internet si am comandat de la Marbis lenjerii de pat de sifon in culori diferite.

Toata familia abia astepta sa soseasca comanda acasa, cand a venit imediat mama a inceput sa schimbe paturia cu lenjeria cea noua. A doua zi toti din casa glumeau ca au dormit bine din cauza lenjerii de pat.
Mama i-a povestit unei prietene ce a facut si i-a recomandat si ei site-ul www.marbis.ro, sa vada si ea despre ce e vorba.
Dupa o saptamana a anuntat-o pe mama si ca ea si-a cumparat o lenjerie de pat de la Marbis.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *