Acum o saptamana a fost ziua unei prietene la care tin foarte mult. Daca nu vorbim intr-o zi, parca simtim ca nu am vorbit de o luna. E o fata de treaba, simpla si vesela ca si mine. M-am gandit mult timp ce sa-i iau cadou doream ceva special, sa nu uite niciodata ce i-am daruit. Prietena mea nu are o viata prea usoara, nu are posibilitatea sa-si cumpere tot ce vrea ea. De multe ori cand vorbim, imi pomeneste ca a vazut ba una, ba alta in magaizne sau pe internet, dar rar isi poate lua ce vede.
Cu cateva zile inainte sa fie ziua ei, mi-a zis ca a dat de un site fain de lenjerii de pat foarte frumoase. Fara sa vrea mi-a dat o idee ce sa-i cumpar, pana atunci habar nu aveam ce cadou ar fi perfect pentru ea. Am reusit s-o pacaiesc sa-mi dea adresa site-ului Homex.ro, i-am spus ca o alta prietena doreste sa-si cumpere o lenjerie de pat de calitate. Mi-a placut si mie ce am gasit pe site, m-a incantat toate produsele .

10251932_1503056169964027_828459672279735915_n

Cred ca la urmatorul salariu imi voi face si penrru mie un cadou de pe internet. Am pus ochii pe cateva lenjerii de pat de bumbac superbe, dintre care imi voi alege ce o sa-mi iau. M-am gandit mult pana cand m-am decis ce cadou ar putea s-o faca sa se sinte fericita pe amica mea, sunt multe lucruri de calitate. Asa un cadou isi doreste si mama mea de multa vreme. De Craciun voi avea grija sa primeasca sa-si indeplineasca aceasta dorinta.

Am fost de parere ca acesta lenjerie de pat de bumbac de la Honex.ro din poza de mai jos este cel mai potrivit cadou pentru prietena.mea. E o lenjerie de pat perfecta orivine ce-si doreste sa se simta bine in patul lui.

c76b914fda864b37e86c6a054aed60c3
Am avut emotii mari pana cand a venit momentul m asteptat, sa vad daca ii place cadoul meu. Reactia ei a fost una foarte emotionanta, nu se astepta la asa ceva. A fost tare bucuroasa, imi multumeste in fiecare zi pentru surpriza pe care i-am facut-o. SI eu ma bucur pentru am putut s-o fac fericita pe prietena mea chiar de ziua ei. inca un moment de neuitat din viata mea.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *