Acum cateva zile o matusa care locuieste in strainatate m-a sunat sa ma anunte ca peste trei saptamani va veni in tara si ne va face o vizita. Cand a auzit mama ca vom avea musafiri a luat foc deoarece ii era tema ca se va face de rusine fata de matusa si sotul ei din caua ca nu poate sa le pune pe pat lenjerii de pat de calitate. Pentru a se linisti, i-am zis ca o voi ajuta sa cumpere lejerii de pat noi.

De atunci in fiecare zi m-a batut la cap ca se apropie ziua vizitei matusii si inca nu are lenjerii de pat. Ieri m-am plans colegelor de serviciu de ceea ce imi face mama. Una dintre colege mi-a sugerat sa intru pe un site pentru a vedea oferte de lenjerii de pat 3d la preturi atractive.

Cand am avut putin timp liber i-am urmat sfatul colegei si am intrat pe site-ul http://www.somnia.ro. Din primul moment mi-a placut ofertele de lenjerii de pat 3d, stiam ce fericita va fi mama daca ii voi lua o lenjerie de pat 3d.

Dupa ce am studiat site-ul, am aflat ca acest site ofera clientilor lenjerii de pat in tendinte cu noile trendurile cu un raport calitate-pret cel mai bun de pe piata, produsele au un adaos comercial mic. Daca clientul nu e multumit de o lenjerie pat 3d are la dispozitie i 30 de zile in care se poate schimba produsul sau chiar primi banii inapoi daca nu clientul nu e complet multumita de alegerea facuta.

Ceea ce am aflat despre acest site, m-a convins sa-i iau mamei doua lenjerii de pat 3d. I-am dat vestea cea mare aseara, s-a bucurat, dar nu stia ce inseamna 3d, dupa ce i-am explicat a inteles ca va avea doua lenjerii de pat de calitate si nu se va face de rusine in fata matusii si al sotului ei.

Eu ma bucur de fiecare data atunci cand pot s-o ajut pe mama, sa-i indeplinesc anumite dorinte. Am o relatie foarte apropiata cu ea si este important pentru mine sa fie fericita.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *