Inaintea sarbatorilor am avut mari probleme cu cumpararea cadourilor pentru cei dragi, mai ales pentru mama. Nu aveam nicio idee ce sa-i iau, doream sa fie ceva special ce s-o faca fericita.

Dumnezeu mi-a intins o mana de ajutor. Cu o saptamana si ceva inaintea de Marea Sarbatoare a Nasterii Domnului a venit la noi in vizita o ruda pentru doua zile. Asa cum se obisnuieste, mama a schimbat lenjeria de pat. Cu doua luni in urma cumparase doua lenjerii noi, Atunci m-am certat cu ea pentru ca niciodata nu intelege ca ce e ieftin, e de proasta calitate.

S-a lamurit cu ocazia vizitei rudei ca sunt lenjerii ieftine dar de proasta calitate vs lenjerii mai scumpe, dar durabile. Dimineata cand s-a trezit ruda, cearceaful de la lenjerie se rupsesera intr-o loc. Mama i-a fost tare rusine pentru ce s-a intamplat. Atunci mi-a picat fisa ce cadou o s-o faca pe mama fericita. Am o prietena ce adora sa cumpere doar lucruri de calitate.

Eram sigura ca stie sa-mi zica unde sa gasesc lenjerii de calitate. Ea m-a sfatuit sa vizitez site-ul lenjeriidepat23.ro. Amica mea isi cumpata lenjerii de pat de pe acest site de ceva timp pentru ca sunt de calitate. Mi-a spus ca pe site sunt la vanzare lenjerii cu imprimeuri deosebite, dar rezistente

Am intrat pe site, am studiat lenjeriile. Nu am putut sa ma hotaresc ce lenjerii sa-i cumpar mamei, doream sa-i iau doua. Problema era ca habar nu aveam ce-i place mai mult mamei. Tot prietena m-a ajutat punandu-mi o intrebare simpla: „ce lenjerii se potrivesc cu draperiile x?”

Aceasta intrebare m-a ajutat sa-mi dau seama ce lenjerii de pat trebuie sa iau. Culoarea draperiilor m-a orientat spre lenjeriile potrivite. Camera arata mult mai bine atunci lenjeriile de pat au aceeasi culoare cu draperiile. Eram sigura ca mama se va bucura cand va primi cadoul de la mine.

Familia mea are obiceiul de a face bradul in seara de Ajun si cand toate pregatirile pentru Marea Sarbatoare sunt gata deschidem cadourile primite aflate sub brad.

Abia am asteptat sa vada mama ce dar i-am luat. A fost o surpriza pentru ea sa afle de lenjerii. Le-a studiat cateva minute bune. Asa lenjerii de pat elegante si de calitate nu a avut mama niciodata. De bucurie a uitat de oboseala. A dorit sa puna lenjeriile noi pe paturi. Normal ca am ajutat-o sa schimbe lenjeriile.

Am fost bucuroasa pentru ca am reusit sa gasesc cadoul potrivit pentru mama. Cred ca multi dintre cei care veti citi acest articol o sa spuneti ca exagerez cu lenjeriile, dar mama mea e o persoana careia ii place foarte mult sa aiba lucruri de calitate in casa, pentru ea familia e totul. Stiu ca nu intotdeauna e bine asa, dar pe mama n-o poti schimba.

Toate sarbatorile a vorbit doar de lenjerii, cine venea in vizita le arata. Cand vorbea la telefon descria cu lux de amarunte cum sunt lenjeriile cele noi primite de la mine.

Pe mine ma bufna rasul cand o auzeam. Nu ma gandeam ca va reactiona asa. Daca stiam ca aceste lenjerii de pat o bucura asa de tare, ii cumparam de mai mult timp.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *