Vremea dusumelelor din care mai ieseau cuie sau aschii s-a dus. Acum oamenii isi pun gresie pe hol si la bucatarie, fiindca se poate curata mai usor si mai des in acelasi timp si parchet stratificat in sufragerie si dormitoare.
Podelele moderne sunt deosebit de elegante, dar prezinta inconvenientele lor. Gresia este rece si necesita papuci in picioare, plus ca este alunecoasa si dura. O cazatura pe gresie se poate termina urat. Si pe parchet aluneci ca pe derdelus, de aceea avem nevoie mai mult ca oricand de covoare moderne.
Covoarele protejeaza parchetul de pete si de murdarie, izoleaza casa de frig si zgomote (mai ales la bloc), au rol decorativ-estetic si sunt solutii perfecte antialunecare. O prietena de familie a cazut pe gresie si fiindca avea osteoporoza a trebuit sa i se puna o proteza la sold.
Nu este de glumit cu suprafetele alunecoase din casa! Copiii si batranii sunt in pericol, fara covoare facute manual din materiale naturale.
Daca aceste covoare au si forme si modele originale este si mai bine.
Covoarele cuminti sunt depasite. In prezent se poarta covoarele din lana sau din vascoza si matase naturala model oriental sau kilim, in forma de masina sau tigru, in camerele copiilor.
In ceea ce priveste cromatica, sunt in voga: albastrul inchis si deschis, rosul inchis si deschis, rozul, galbenul pai, verdele si mustarul.
Preturile sunt accesibile, raportate la finetea materialelor si la modul atent in care sunt lucrate. Indiencele nu fac noduri la tesatura covoarelor lor, iar tesatura ferma este bine si atent batuta. Cumparatorii spun ca ele sunt garantate peste 20 de ani, fiindca isi pastreaza frumusetea initiala, iar posesorul nu va renunta la ele sub nicio forma.
Covorul din iuta lucrat manual, simplu, lumineaza orice incapere si aduce multa veselie in casa. El costa 480 de lei si are urmatoarele dimensiuni: 95X155 cm.
Datorita magazinului de covoare moderne Indocarpets.com puteti avea trandafiri la picioare. Nicaieri nu am vazut un alt covor care sa ii fie egal in frumusete COVORULUI LANA HAND TUFFTED, MANA SMULBILA.
Piesa de colectie costa 1250 de lei, acoperind o suprafata de 155 X 228 cm. Tufele roz pal de trandafiri infloriti sunt presarate pe fond mustar cum se proiecteaza in lumina aurie a unei zile de vara aceste flori minunate din gradina.
Cu acest covor asezat in sufragerie, nu mai ai nevoie de tabloruri sau bibelouri, fiindca ai toata frumusetea din lume intr-un covor.
La fel de bine se vinde si se poarta si Kilimul, dar unele dintre cele mai cautate produse sunt covoarele in forma de animalute si masini concepute pentru camerele copiilor.
Distribuitorii au incredere in cumparatori, asa ca accepta plata covoarelor la livrare, dar si online sau prin transfer bancar sau PayPal. Comenzile se pot face punand covoarele in cos, telefonic sau prin e-mail. La categoria produse noi am gasit doua covoare in culori de toamna fascinante, unul la pretul de 980 de lei, celalalt la 1160 de lei.
In aceste piese s-a investit mult timp si inventivitate de aceea in prezent sunt cele mai solicitate din lume.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *