Din garderoba femeilor nu trebuie sa lipseasca sandalele. Ele sunt potrivite pentru tinutele elegante si casual, dar si pentru tinutele sport. Poti cumpara sandale  si online. Eu prefer site-ul nicolestore.ro, deoarece au preturi convenabile si produse de calitate.

Daca urmeaza sa iti cumperi o pereche de sandale, trebuie sa ai in vedere o serie de aspecte. Iata care cred eu ca sunt cele mai importante:

  • Modelul

In primul rand conteaza mult modelul sandalelor. Sandalele pot fi purtate atat cu tinute elegante, cat si cu tinute casual sau sport. Insa, nu poti purta sandale elegante la tinute sport sau invers. Daca vrei sa te imbraci elegant, alegi sandale elegante. Daca vrei sa te imbraci sport, alegi sandale sport.

  • Marimea

Fara doar si poate marimea sandalelor conteaza. Nu le cumperi sa te uiti la ele, ci sa le porti. In privinta sandalelor, marimea trebuie sa fie exacta, deoarece altfel nu se vor vedea foarte bine pe picior. Incearca sa alegi marimea potrivita pentru piciorul tau.

  • Dimensiunea tocului

Daca alegi sa iti cumperi o pereche de sandale cu toc, alege cu grija marimea tocului. Daca stii sa mergi foarte bine pe tocuri, marimea tocului nu este o problema. Daca insa nu stii, lucrurile se complica. Ideal ar fi sa alegi sandalele potrivite pentru tine. Vei avea de unde alege. Magazinele sunt pline.

  • Comoditate

Cand iti cumperi o pereche de sandale, cumpara o pereche de sandale comode. E important sa iti fie confortabile si sa poti merge usor cu ele. Nu cred ca ti-ar placea sa te incalti cu o pereche de sandale cu care abia poti merge deoarece te strang sau iti cad din picioare.

  • Pret

Indiferent de ce anume ai cumpara, vrei nu vrei, pretul conteaza. Sunt persoane care nu cumpara sandale foarte ieftine, deoarece nu sunt de calitate si persoane care nu cumpara sandale foarte scumpe, deoarece nu isi permit. Eu incerc mereu sa caut sandale care sa fie la preturi accesibile si de calitate. Cred ca cel mai important e un raport calitate-pret corect, asa cum e la nicolestore.ro.

Tu dupa ce criterii iti alegi sandalele?

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *