Anul asta am avut un mare eveniment in familie, fratele meu s-a insurat si cu banii stransi de la nunta a decis sa-si deschida o afacere impreuna cu alti prieteni. Eu nu am fost curioasa sa intreb ce fel de afacere va avea..

Acum cateva saptamani m-a sunat sa ma intrebe daca stiu vreun site ce are spre vanzare stickere. Eu nu am avut treaba cu chestii de acest gen, dar cum eu petrec mult timp pe internet, m-am documentat. M-am interesat despre ce are nevoie frate-meu. Mi-a atras atentia un site, mi-a placut ce am vazut acolo. Imediat l-am sunat pe fratiorul meu drag si i-am spus ca i-am gasit ce-i trebuie,adica stickere de la firma Agrafa la preturi bune. Fratele si-a notat imediat adresa site-ului si mi-a promis ca se va uita.

Site-ul Agrafa.ro ofera clientilor stickere facute din materiale rezistente in timp, ce nu se distrug la contact cu apa, soarele sau caldura. Stickerele pot fi flexibile sau rigide, de diferite dimensiuni si forme, personalizate prin tipografie. Aceasta firma face diferite modele de stickere, cum ar fi: cu rasina, dublu – fata sau de tip sigiliu.

Acum doua zile aflu de la o alta ruda ca fratele meu si-a luat tot ce a vrut de pe site-ul pe care l-am gasit eu si era multumit pentru calitatea produselor.

Acum cateva minute m-a cautat fratiorul pe internet, si-a adus aminte ca l-am ajutat si mi-a multumit pentru site. S-a scuzat ca nu a avut timp pana acum sa ma caute si sa-mi spuna ca l-am ajutat mult cu firma Agrafa, mi-a spus ca a luat de pe site mai multe stickere pentru produsele de la barul lui..

M-am simtit bine in momentul cand fratele meu si-a cerut scuze ca a uitat sa-mi multumeasca. Eu ii doresc sa-i mearga bine cu afacerea, sa se faca bogat asa cum viseaza.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *