Am sarbatorit Pastele in familie. Fratele ne-a anuntat ca isi deschide un magazin cu produse bio asa cum isi dorea de multa vreme. Noi ne-am bucurat pentru el ca in sfarsit a reusit sa-si indeplineasca acest vis.
Ieri m-a sunat la telefon sa ma roage sa-i caut eu pe internet folie autocolanta pentru peretii de sticla a magazinului. La inceput nu am inteles despre ce e vorba, dar apoi mi-am dat seama ce-i trebuie.
Am intrat pe mai multe site-uri ce au spre vanzare folie autocolanta, nu stiam ce sa aleg pana am dat peste site-ul www.pin.ro care mi-a atras atentia imediat prin promotiile si noutatile existente pe site. Eram convinsa ca si calitatea produselor e una superioara.
Pe acest site am gasit folie autocolanta speciala perforata din PVC cu 50% suprafata printabila, de culoare neagra pe suprafata cu adeziv. Are un diametrul mic al gaurilor de 1.5 mm care permite realizarea unei imagini printate de foarte buna calitate.
L-am sunat pe frate-meu sa-i spun ca i-am gasit folie autocolanta de calitate asa cum m-a rugat. I-am zis sa se uite pe site-ul Pin.ro sa vada daca ii place si sa cumpere daca vrea.
Azi m-a sunat sa ma anunte ca a comandat folie autocolanta de pe site-ul Pin.ro inca de aseara. Site-ul are folie autocolanta facuta pentru aplicatii pe termen scurt si mediu pe suprafete vitrate, geamurile autovehiculelor si alte suprafete fine, transparente, asa are si el nevoie la magazinul lui cu produse bio.
Am de gand sa ajut si eu la aplicarea foliei autocolanta pe peretii magazinului. Am inteles ca trebuie sa se faca laminarea cu folia de laminare speciala pentru folia autocolanta aleasa de tine.
Ma bucur ca am posibilitatea sa contribui si eu cu ceva la deschiderea magazinului. Sper sa-i mearga bine aceasta afacere, produsele sa se vanda cu succes.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *