download

Kesha Rose Serbet s-a nascut pe data de 1 martie 1987 in Los Angeles, California si a devenit cunoscuta sub numele de Ke$ha.

Ea si cei doi frati ai sai Logan si Louis, au fost crescuti cu greu de mama lor, Pebe, traind in mare parte din ajutorul social.

Kesha a invatat sa iubeasca muzica datorita mamei sale si ea a inceput sa faca muzica inca din 2005, pe cand avea doar 18 ani. In acelasi an a avut primul contact cu showbiz-ul in momentul in care familia sa a gazduit-o pe Paris Hilton intr-unul din episoadele show-ului „The Simple Life”. Desi nu se astepta, acest lucru avea sa o ajute destul de mult in cariera sa muzicala si la scurt timp ea a semnat un contract cu casa de discuri Dr. Luke dupa ce mama ei i-a trimis un demo Samanthei Cox, una dintre directoarele companiei BMI.

In anul 2009 Kesha a cantat alaturi de Flo Rida pe single-ul „Right Round” al acestuia, dupa care a fost observata de RCA Records cu care a semnat un nou contract si a lansat single-ul de succes, „TiK ToK”. Melodia ajunge pe primul loc mai intai in Noua Zeelanda, urmand apoi in Canada si in Australia. Mai bine spus, single-ul a intrat in top 10 in majoritatea tarilor.

Kesha si-a lansat albumul de debut intitulat Animal pe data de 5 septembrie 2009, iar o mare parte din piesele de pe album erau compuse chiar de ea. Artista a marturisit ca cele mai creative idei ii vin dupa ce iese in oras si petrece nebuneste in club. Ea lanseaza un videoclip pentru cea de-a doua piesa extrasa de pe album „Blah Blah Blah”, pe care o dedica tipiilor care vorbesc prea mult si de care nu este interesata.

Sursa: http://biografii.famouswhy.ro

Ramona Lengyel

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *