Sexul normal este un lucru pe care multe persoane il prefera. Dar ce spuneti despre sexul anal? Daca ar fi fost o discutie publica probabil ca multe persoane deja ar fi vrut sa schimbe subiectul sau nu ar fi vrut sa vorbeasca despre asta, pentru ca multe persoane se feresc sa incerce asta sau pur si simplu chiar nu vor  sa abordeze subiectul. Este insa un lucru pe care unii, chiar daca nu il practica, ar vrea, asa ca am putea spune ca ajungem la un impas.

Si cea ar ma fi placerea carnala fara ceva care sa o accentueze, care sa ne ofere senzatii si mai intense. Si pentru ca tot vorbim despre sexul anal putem vorbi si despre jucarii anale. Putem gasi o mare varietate de astfel de jucarii in magazinul online LoveBuz, pe scurt un sex shop online un loc frecventat de multe persoane,  tineti si adulti, dornici sa capete noi idei pentru a-si condimenta viata sexuala sau pentru a si-o incepe. Printre jucariile anale de aici exista binecunoscutele vibratoare sau plug-uri dar si bile anale, un tip de jucarie anala mai erotic ca toate celelalte.

Vorbind la modul general despre toate jucariile sexuale, am putea spune ca acestea nu sunt deloc un trend nou. Nici decum. Roma antica sau Grecia antica, lagare ale civilizatiei in care desigur ca si viata intima era unul dintre subiectele abordate de oameni si careia ii era oferita o importanta la fel de mare ca si acum. Cu timpul insa, acestea au devenit mai complexe si mai diversificate.

Desigur ca exista jucarii sexuale dar si alte articole destinate nu numai domnelor dar si domnilor, in special solutii pentru marire penis, un aspect pe care multi barbati il au in minte, condiserand ca un penis mai mare va face partenera mai fericita in pat. In acest sens, in magazinul LoveBuz domnii au la dispozitie atat solutii clasice cat si dispozitive speciale de marire a penisului, temporar sau permanent. Acestea pot fi aplicate acasa, unele inaintea actului sexual in timp ce altele pot fi aplicate urmand un anumit regim.

Distribuie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *